چیکار کنم هنگام کار با فلش و فتوشاپ سیستم هی گیر نکنه،آیا راهی هست

mohammad-70

Member
سلام به همه دوستان خوب م آ.

ببخشید دوستان من یه مشکلی دارم و اونم اینه که هنگامی که با فلش یا فتوشاپ کار میکنم هی گیر میکنه و بعضی وقتا هم ارور c اون گوشه پایین میاد،یعنی خیلی گیر میکنه ها طوری که بعضی وقتا نرم افزار خود به خود بسته میشه،چیکار باید کنم،آیا راهی هست،ممنون.

Mehrdad155

کاربر فعال
درود

کلا محصولات ادوب این حالند.یعنی مرتب رم و هارد کامپیوتر را میخورند. چیز عجیبی نیست این مشکل برا همه هست. خصوصا اگه پروژتون سنگین هم بشه که مصیبته.اما راه حل:

منظورتون را دقیقا از ارور c نفهمیدم.اگر پیغام پرشدن درایو c را میده,کافیه مسیر scratch disk را بندازید توی یه پارتیشن خالی هاردتون.برا اینکار به قسمت preferences بروید.کلا از پارتیشن c استفاده نکنید.رم کامپیوترتون را هم تا میتونید ببرید بالا.

اگر منظور ارور شما خطای کریتیکال باشه برنامه یا ویندوز به نوعی آسیب دیده. با یه ویروس کش آپدیت شده سیستم را چک کرده و برنامه را دوباره نصب کنید.

مهرداد

flashcs

Member
سلام،راست میگه دوست ما ادوب همیشه مشکل داره با نرم افزار های دیگه
بهترین راه حل به نظر من این هستش که من وقتی میخوام برای کسی بنر طراحی کنم،اول موضوع رو انتخاب میکنم +نوشته ها و عکس ها و....
بعدش در فتوشاپ طراحی میکنم با هر پسوندی که بخوام،بعدش که کارم با فتوشاپ تموم شد میبندمش میرم سراغ برنامه محبوبم فلش
اونوقت تمامی فایل ها رو در فلش بالا می یارم به همین سادگی نه کامپیوتر مشکل پیدا میکنه ن مسله ای پیش می یادش
امیدوارم مفید واقع بشه

جدیدترین ارسال ها

بالا