چیه این موتور جستجو

به نام او::
با سلام.من کمی اطلاعات در مورد موتورهای جستجو میخواسام.در مورد اینکه سرورهاشون با سرورهای معمولی چه فرقی دارن؟
از چه پایگاه داده ای استفاده میکنن؟
معمولا برنامه نویسیشون با چه زبانهایی انجام میشه؟ و ...

به نام خدا::
خوب من یه سوال واسم پیش اومده.اونم اینه که چرا در یاهو و گوگل وقتی سرچ میکنیم در آدرس url هیچ اثری از پسوند فایل نیست؟ به آدرس زیر توجه کنید : :

در حالیکه در msn پسوند فایلها aspx هستش که خوب معلومه چون مایکروسافت اگه از asp حمایت نکنه کی بکنه؟

ولی جالب برای من اینه که چطور در یاهم و گوگل هیچ اثری از پسوند فایل در آدرس url نیست؟

amirhh75

Member
سوال جالبی مطرح کردی دوست عزیز
منم برام مهم هست این مسئله رو بدونم

با سپاس

milade

Member
سلام
سوال خوبی هستش
از زمان پرسید میگزره ، اما جواب میدم تا کسانی که میان اطلاعات داشته باشن .
بانکها معمولا اوراکل یا mysql و mssql هستش .
(احتمال اوراکل بیشتره )
این که ادرس این طوری هست از مبحث Url Rewrite استفاده میکنن .
زبان هم asp و php + CGI استفاده میکنن
موفق باشید

vahidmom

Member
راستش منم اين سوال برام بود
نكنه پسوندا رو مخفي ميكنند؟؟؟؟؟

emad_67

Member
راستش منم اين سوال برام بود
نكنه پسوندا رو مخفي ميكنند؟؟؟؟؟
همونطور که جناب milade گفتن در برنامه نویسی وب مبحثی به نام url rewriting مطرح هست که آدرس ها رو میتونن به هر نحوی که میخوان تغییر بدن، مثلا در خیلی از سایت ها شما ممکنه ببینی پسوند فایل ها html هست، ولی در اصل این چنین نیست و ممکنه سایت با php یا asp طراحی شده باشه. معمولا این روش در seo خیلی موثر هست(البته نه برای گوگل ها) مثلا در لینک سایت من در قسمت امضا رو اگه نگاه کنی همه آدرس ها html هستند، مثلا:
کد:
http://www.irpcn.com/software/blender.html
میبینی که در آدرس بالا حتی فولدری به نام software در آدرس هست ولی این نام کاملا مجازی هست و اصلا فولدری به این نام وجود نداره. آدرس اصلی چیزی شبیه اینه:
کد:
http://www.irpcn.com/index.php?option=com_content&task=view&id=58&Itemid=59
اما میبینی که آدرس ها با این تکنیک خیلی واضح شفاف تر شدن و به تبع index چنین آدرس هایی برای گوگل خیلی راحت تره.

milade

Member
بعید میدونم آنچنان به این شکل باشه.
گوگل که از payton استفاده میکنه اما یاهو رو نمیدونم درست.
البته دوست عزیز توجه داشته باش که PHP مخلوطی از Payton و C هستش
+
قبلا گوگل خیلی دقت نمیکرد توی Rewite من دیدم یکی از صفحاتش PHP هست !
در حال بازم ممکنه این نباشه D:
اما میبینی که آدرس ها با این تکنیک خیلی واضح شفاف تر شدن و به تبع index چنین آدرس هایی برای گوگل خیلی راحت تره.
البته این مساله مال زمان احد شاه قاجار ( هنگام حمله انگلستان به ایران و تصرف منطقه قرارداد 1917 :D ) بود(شوخی میکنم) و خیلی وقته دیگه موتورها باهاش کنار اومدن
این مساله فراموش شدس ، چون الان کمتر سایتی میاد راستش رو به مردم نشون بده و بیشتر با بازگردانی کار میکنن کما این که اون .html رتبش بهتره ( اگه باشه)
موفق باشی

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا