چگونگی لود ویدئو توسط پلاگین Xtmedia

Habib66

Member
دوستان سلام!
من قبلا با Video object خود ام ام بی کار می کردم و نیازمو برطرف می کرد و حالا با توجه به ویژگی های خوب پلاگین Xtmedia می خوام از اون استفاده کنم . اما یه مقدار با مشکل برخوردم . قبلا برای کارم از این اسکریپت استفاده می کردم :
VideoLoad("Video","<SrcDir>\Video\ZA1.mpg")
الان میخوام همین کارو بوسیله این پلاگین انجام بدم که متأسفانه نمی دونم چجوری ؟ از دوستان هرکی بلده خواهش می کنم راهنمایی کنن !

PlugInSet("PlugIn","Address")
PlugInRun("PlugIn","Open")​

من یه مثال خیلی کامل ازش دارم - یادم نیست از این انجمن گرفتم یا جای دیگه
شرمنده یه جستجو کردم این سمپل رو در انجمن ندیدم - اگه برا اینجا بوده رفرنسشو یکی بذاره

:cool:

پیوست ها

• xtmedia_plugin.rar
    437.8 کیلوبایت · بازدیدها: 500

Habib66

Member
دوست عزیز جواب نمی ده ! یعنی اینکه من مثلا 20 تا کلیپ دارم که برای هر کدوم یه دکمه ساختم که با کلیک روی اون می خوام فیلم در پلاگین اجرا بشه . حالا وقتی در قسمت اسکپریپت دکمه ها ، اسکپریتی که شما نوشتین رو می ذارم و بجای آدرس ، آدرس فایلم رو ، هیچ اتفاقی نمی افته . نمی دونم چرا ؟ خواهشا هرکی از دوستان بلده یه راهنمایی کنه . دعاش می کنم !

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
این کد دکمه ی Open در مثال همراه پلاگین هست و وقتی با این دکمه یه فایل رو باز میکنم بعدش پخشش میکنه:
کد:
[FONT=Courier New][SIZE=2][color=#000090][b]OpenFile[/b][/color]("All Media Files|*.*||","*.*") 
set$=[color=#0000FF]CBK_OpenDir[/color]+[color=#0000FF]CBK_OpenFile[/color] 
[color=#0000FF]If[/color] (set$<>[color=#800000]''[/color]) [color=#0000FF]Then[/color] 
  [color=#000090][b]PluginSet[/b][/color]("PlugIn","set$") 
  [color=#000090][b]PluginRun[/b][/color]("PlugIn","Open") 
[color=#0000FF]End[/color][/SIZE][/FONT]

با اجازه Nevercom من همین کاری رو که می خواستی انجام بدی برات انجام دادم
10 تا دکمه که با کلیک روی اونا فیلمش پخش میشه
فقط فایل رو روی درایو D خودت extract here کن و برنامه رو اجرا کن - دیگه آدرس دهی و ایناش رو بلدی دیگه
:wink:

پیوست ها

• MMB-Films.zip
    371.3 کیلوبایت · بازدیدها: 372

ghorbani1234

New Member
دوستان عزيز اگز ممكن است اين مثال MMB-Films.zip را روي سرور ديگري آپلود كنيد . ممنون مي شوم من بعد از دانلود براي باز كردن فايل زيپ مشكل دارم .ممنون

passwor

New Member
ســـــــــــــــــــــــلام این پروژه ای که الان گفته بودین من دان کردم و تست کردم فقط مدیا پلیر رو show می کنه فیلم دیده نمیشه میشه راهنمایی کنید

passwor

New Member
سلام ببخشید تست کردم کار می کنه ولی فقط درایو d تو کد اسکریپ چی بنویسم تو هر جا کار بکنه ممنون میشم راهنمایی کنید

MahmoodM30

مدیر <A href="http://forum.majidonline.com/forums/
باید به این شکل عمل کنید
کد:
Address$= '<SrcDir>\MMB-Films\\'
OpenFile$=Address$+File$
PluginSet("PlugIn","OpenFile$")
PluginRun("PlugIn","Open")

جدیدترین ارسال ها

بالا