چگونگی طراحی محیط های 3d در فلش - ( تحت وب)

daneshpars

New Member
با سلام.

من چند وقتی است که به دنبال یک نرم افزاری هستم که بتوان توسط آن محیط های سه بعدی مثل ( فروشگاه - نمایشگاه و .... ) را طراحی کرد و سپس امکان حرکت در آن توسط کاربر ( تحت وب ) صورت بگیرد.
به فرض کاربر بتواند بر روی تصویری کلیک کنید و وارد یک صفحه ی وب ( حالا لینک فروش و لینک ارتباط با ما ) و یا هر لینک دیگری ..... به صفحه ی مربوطه هدایت شود و یا یک صفحه ی دیگر برای کاربر باز شود. و از طرف دیگر کاربر بتواند به صورت مجازی از فروشگاه و یا نمایشگاه دیدن کند و بتواند در آن قدم بزند.

این امکان به نظر شما توسط چه نرم افزاری امکان پذیر خواهد بود.؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آیا باید ابتدا در داخل 3d max محیط ها طراحی شود و سپس وارد فلش شوند و یا اینکه این امکان وجود دارد که در داخل خود فلش طراحی شود ؟ آیا این امکان وجود دارد در 3d max که بتوان معین کرد کاربر میتواند از چه مسیر هایی عبور کند و خروجی فلش داشته باشد ( با توجه به امکان طراحی بازی در 3d max ) ؟

و شما استفاده از چه نرم افزاری را پیشنهاد میکنید . با توجه به اینکه خروجی به صورت تحت وب باشد و حجم کمی نیز داشته باشد. ( نیازی هم نیست که صفحات زیادی در طراحی استفاده شود.)

البته من هنوز هیچ گونه تجربه و آموزشی در رابطه با 3d max ندارم و ندیده ام. و به دنبال این هستم که اگر این امکان وجود دارد و میتوان محیط 3d همراه با یک محیط مجازی طراحی کرد به دنبال فرا گرفتن این نرم افزار باشم.

لطفاً من را راهنمایی بفرمایید.

باسپاس فراوان :rose:

سلام

این امکان در ورژن cs5 فلش اضافه شده

ترکیبی از 3DMAX و فلش

چیزی که شما در ذهنتون دارید ساختنش توسط خودتان زمان زیادی میبرد
اگه بخواهید سفارش دهید هم هزینه نسبتا بالایی نیاز می باشد

akherat

مدیر انجمن
صحبت های دوستمون کامبل رد میکنم
شما حتی در فلش 5 هم میتونین 3d داشته باشید نمونش هم کار آرش طاوسی که فوق لیسانس ریاضیات داشت و یه ماشین پیکان رو 3d ساخته بود که من اول 3d در فلش رو دیدم
به این جور ریاضیات geometry میگن

به علت اینکه در نرم افزار های 3d به صورت بومی از 3d ساپورت میشه معمولا مدل رو در اونها می سازن و خروجی های مختلف نسبت به پوشتیبانیه موتور 3d در فلش میگیرن مثلا obj - 3ds - dae و...
شما اگه مایل باشد بدونه نرم افزاهر های 3d هم میتونید مدل بسازید
بعد از مدل سازی و خروجی و پاس دادن لون به موتور , محتوای داخل فایل ها که به صورت متنی هست (مختصات راس ها) خوانده و طبق مقادیر واکنش نشون میده
در فلش شما میتونید هر فایل رو باز کنید چون بایت ارری دارید

جدیدا به فلش پلیر 11 یه API ای اضافه شده به نمام molehill که به فلش امکان صحبت کردن با GPU رو به صورت مستقیم میده
که در ویندوز به directx و در مکینتاژ و لینکس با opengl کار میکنه
بدور مولهیل فلش در یه لحظه فقط 1000 المنت رو بدون لگ نشون میده و با مولهیل یک میلیون

انجین های 3d زیادی هست هم رایگان هم پولی
اولین انجین 3d فلش papervision بود و کلا دیگه ادامه پیدا نکرد - away3d - alternativa3d - sandy - flare3d - five و ...
یه نمونه کار 3d از خودم
asdeveloper.com

akherat

مدیر انجمن
اینم بگم که مولهیل نسبت به نرم افزار های 3d دیگه خیلی ضعیف هست
یه موقع فکر نکنید که مولهیل میتونه یه خروجی مثل udk و یا حتی unity بده
فکر کنم مولهیل فقط 4 تا شیدر ساپورت میکنه

در ضمن همش یه خورده از کارهای معمولی گرونتر هست انجام اینکار و قیمت آنجنانی ندارد

آخرین ویرایش:

akherat

مدیر انجمن
نمونه ای با نرم افزار های 3d مثل 3dmax
BioRender2.4.jpg

نمونه ای با مولهیل

http://www.derschmale.com/demo/away3d/shadedHead2/MonsterHead.html

نمونه ای با فلش و cpu
http://asdeveloper.com/3D/BioPhone.swf

نمونه ای با udk

UDK_sample_map-1024x598.png

++Hadi++

Active Member
تازگیا من از minko خیلی خوضم اومده.ماشینی که باش در آوردن واقعا محشره.... فیزیک و پارتیکل و چیزای دیگه رو هم ساپورت کرده...

شما حتی در فلش 5 هم میتونین 3d داشته باشید نمونش هم کار آرش طاوسی که فوق لیسانس ریاضیات داشت و یه ماشین پیکان رو 3d ساخته بود که من اول 3d در فلش رو دیدم

به علت اینکه در نرم افزار های 3d به صورت بومی از 3d ساپورت میشه معمولا مدل رو در اونها می سازن و خروجی های مختلف نسبت به پوشتیبانیه موتور 3d در فلش میگیرن مثلا obj - 3ds - dae و...
بعد از مدل سازی و خروجی و پاس دادن لون به موتور , محتوای داخل فایل ها که به صورت متنی هست (مختصات راس ها) خوانده و طبق مقادیر واکنش نشون میده

جدیدا به فلش پلیر 11 یه API ای اضافه شده به نمام molehill که به فلش امکان صحبت کردن با GPU رو به صورت مستقیم میده
بدور مولهیل فلش در یه لحظه فقط 1000 المنت رو بدون لگ نشون میده و با مولهیل یک میلیون

اولین انجین 3d فلش papervision بود و کلا دیگه ادامه پیدا نکرد - away3d - alternativa3d - sandy - flare3d - five و ...
یه نمونه کار 3d از خودم
asdeveloper.com

دوست عزیز به صحبت های دوستی که پست گذاشته دقت کنید و بعد جواب بنده رو رد کنید!

ایشون فروشگاه اینترنتی 3 بعدی مد نظر دارند و ایمپورت کردن فایل های 3DMAX در فلش از ورژن CS5 به فلش اضافه گردیده (وگرنه با فلش ورژن های قدیمی هم میشه 2D در 3D ساخت و یا با معادلات ریاضی شبشه سازی کرد)

بنده راه ساده تر و بهتر رو پیشنهاد دادم که در از ورژن cs5 این امکان اضاف گردیده
ایشون مطمئنا تجربه ی زیادی در زمینه فلش ندارند و شاید به اکشن اسکریپت 3 مثلت نباشن
پس زمانی برای یادگیری زبان برنامه نویسی فلش و بعد آشنایی با یکی از موتورهای 3D در فلش رو نیاز دارند

نیازی هم نیست که 3D Max بلد باشید، میتونید به یک 3D سفارش طراحی گرافیکش رو بدید

نمونه ای هم که گذاشتید، زیباست اما فقط دموی آن 3D می باشد، حال اینکه این دوستمن اشاره به اینتراکتیو بودم محیط 3D و راه رفتن در مسیر رو اشاره کردند

بحث زمان، هزینه و روش بهتر و سادهتر هست

JavidFlasher

کاربر فعال
minko عالیه.تازگیا اپن سورس هم شد.
flare هم عالیه اما لایسنسش پولیه. مخصوصا الان که FLSL شو ارائه داده که با زبون سطح بالا shader میشه نوشت براش. و یه ادیتور خوب که حتی باهاش میشه پارتیکل ها رو هم کنترل کرد.

اون ماشینی که باهاش در آوردن رو یه سال پیش با flare زده بودن.بعد بحث شده بود مال minko خیلی کم حجم تر و رونتر بود..

JavidFlasher

کاربر فعال
تقریبا یکین..
بلاخره shader ها همونن و vertex ها هم همون. و همشون رو GPU آپلود میشن.حالا میمونه کدوم یکیشون زیرکانه تر کد زدن.
بحث سرعت میمونه که بسته به parser یه که نوشتن.مثلا برای flare فرمت f3d [HTMLS][/HTMLS]هست که برای فلش پلیر نسبت به بقیه استانداردا سریعتره.

akherat

مدیر انجمن
من تقریبا با همه انجین های 3d کار کردم
ولی away یه چیزه دیگس
rob هم یه آدمه دوستاشتنی و حرفه ایه
کلا با away و تیمش حال میکنم

JavidFlasher

کاربر فعال
من با flare و minko و away کار کردم
flare بیشتر ، از دوران cpu ایش.
از لحاظ سادگی و خوانایی flare به نظرم بهتر نسبت به بقیه باشه.
اما برای کارای کوچیک ترجیح میدم برچسب انجینی روی کارم نخوره و خودم مستقیم با stage3d انجامش بدم.

آخرین ویرایش:

daneshpars

New Member

یه نمونه کار 3d از خودم
asdeveloper.com

بسیار سپاس از همگی اما ببینید من فلش زیاد بلد نیستم ( خیلی کم )
دوم چیزی میخوام در حد کار این وب سایت http://www.tradky.com/virtualexpo/3d.php

این نرم افزار هم یک جورایی میشه ازش استفاده کرد . اما باز هم امکان قرار دادن لینک رو نداره و مشکل کرک شدن هم داره.
CopperCube 4.0.1

نرم افزاری 3d albom رو اگر دیده باشین در ان امکان قدم زدن توسط کاربر ( کلید های جهت نما ) وجود دارد و اتفاقا میتوان تحت وب هم باشد اما تمپلت های نامناسبی دارد و نمیتوان تمپلت ها را تغییر داد . من به دنبال این چنین کاری هستم که بتوان یک محیط سه بعدی مجازی را شبیه سازی کرد.

یک اسکریپت چت سه بعدی هم وجود دارد که کاربر میتواند در محیط ها حرکت کند و با دیگران گفتگو کند
meepe.com

یک نرم افزار ساخت بازی
هست که خودش خروجی تحت وب میدهد اما در این مورد نمیدانم که امکان قرار دادن لینک هم در آن وجود دارد یا نه.
و شنیده ام که میشود فایل 3dmax رو هم وارد این نرم افزار کرد. قسمت طراحی گرافیک و نما را به کسی میسپارم. که این مهم نیست .

نام نرم افزار [h=1] Unity v4.0.0b8 - نرم افزار ساخت بازی[/h]
اما این را نمیدانم که خروجی تحت وب حجمش چقدر میشود ( توسط نرم افزار 3d max و unity ) ( با توجه به تعداد کم محیط ها )

و آیا نرم افزار بهتری هم هست برای اینکار ؟

آیا در نرم افزار فلش این امکان وجود دارد که بتوان حرکت سازی توسط کلید های جهت نما را انجام داد. مثلا با حرکت دادن و فشردن دکمه ها ( دوریین حرکت کند ) کاربر بتواند به راحتی در محیط ها حرکت کند

راستی فلشی هم که شما طراحی کرده بودید جالب بود. اما در ان امکان قدم زدن کاربر را من ندیدم.

با سپاس فراوان از همه دوستان

akherat

مدیر انجمن
دوست من
برای داشتن همچین چیزی باید هزینه کنید
میتونید تو بخش سفارشات مطرح کنید

دوست من

یونیتی به دو صورت خروجی وب میدهد
1- با یونیتی پلیر و استفاده از تمامی قدرت یونیتی
2-جدیدا با فلش و محدودیت از تمامیه امکانات نرم افزار

در مورد حجم نسبت به گرافیکی که استفاده میکنی فرق میکنه
اینم در نظر بگیر که همه یونیتی پلیر ندارن

اما یونیتی خیلی نرم افزار خوبیه من خودم هم گیم باهاش ساختم هم برای پارس خودرو ماشین ها شونو 3d زدم و ...
منظور اینکه فوق العاده کاربردیه

در مورد مدل سازی : باید تا انجایی که امکان هست low poly کار بشه که هر کسی این جور کارو قبول نمیکنه چون همه با های پولی مدلینگ رو یاد گرفتن از جمله من

راستی شما با webgl هم میتونی این امکانات فلش رو داشته باشی که فرقش سره پلیر نداشتن مثل فلش و یا یونیتی هست - three.js رو تو گوگل بسرچ

در کل : میتونی همچین چیزی که گفتی رو داشته باشی اما خودت نمیتونی بسازی چون باید تسلط به oop فلش و یا اگه با یونیتی میخوایی به javascript و تسلط به unity داشته باشی
میتونی سفارش بدی تا برات انجام بدن

JavidFlasher

کاربر فعال
شما میتونی کار های سه بعدیش رو با unity انجام بدی.که ساده هم هست.prefab ها و اسکریپت های آماده براش زیاده که دانش چندانی هم نمیخوان و بعد خروجی فلش بگیری.
اما باز محدودین و این خروجی که یونیتی به شما میده از خیلی چیزا پشتیبانی نمیکنه از جمله کد های و api های مربوط به شبکه و سرور.که این کارا رو باید با AS و یه زبان سمت سرور انجام بدی و بعد با کتابخونه unityshare.swc بین این دو تعامل برقرار کنی

جدیدترین ارسال ها

بالا