Fa چگونگی ساخت صفحه ی خوش آمد گویی (Splash Screen)

با عرض سلام خدمت کلیه دوستان
چند تا سئوال داشتم که امیدوارم دوستان به صورت کامل پاسخ بدن.

4-چگونه میشه قبل از اجرای صفحه اصلی(اول)،یه نوشته فارسی(مثلا خوش آمد گوئی)،به اندازه تایم خوندنش،ظاهر بشه و بعد از تایم تعیین شده،کم کم ناپدید بشه و صفحه اصلی و موزیک اجرا بشه؟

5-این سئوال شبیه سئوال چهاره،با این تفاوت که وقتی رو دکمه خروج کلیک میشه،یه نوشته فارسی(مثلا خداحافظ)،پدیدار بشه و بعد از تایم تعیین شده،کم کم ناپدید بشه؟

در ضمن اگر اشکالی نداشته باشه،سئوالات احتمالی دیگر رو هم،همین جا و در ادمه مطرح کنم.

با تشکر فراوان

در مورد سوال 4 :
با استفاده از کد های page timer و scripttimer
در مورد سوال 5 :با استفاده از کد های تایمر

سلام
نمونه شما،مشکل رو حل کرد،اما من میخام فقط برای متن این اتفاق بیفته،مثال شما درون صفحه اتفاق میفته.
واضحتر بگم:من میخام زمانی که اتوران اجرا میشه ابتدا یک متن به تدریج ظاهر بشه(بدون صفحه یا بکگراند) و بعد از چند ثانیه به صورت تدریجی وارد صفحه اصلی بشیم و در مورد دکمه خروج هم دقیقا به همین شکل یعنی زمانیکه رو دکمه خروج کیلیک میشه،صفحه آخر به تدریج جای خودش رو به متن(بدون صفحه یا بکگراند) بده و متن هم بعد از چند ثانیه ناپدید بشه و تمام.

با تشکر

michelangelo

Well-Known Member
خوب اینکار هم امکان داره
اما ابتدا باید متن را به عکس تبدیل کنیم و عکس را با فرمت PNG ذخیره کنیم.
تا بتوانیم به راحتی دورش رو برداریم
حالا که تبدیل به عکس کردیم وارد قسمت Page Properties که در MMB با نماد یک صفحه که در بالای آن یک چرخ دنده است کلیک می کنیم و در قسمت Image عکس را بارگزاری می کنیم.
حالا به پنجره ی Project Settings می رویم که در MMB با نماد یک چرخ دنده نمایش داده شده است می رویم و در آنجا در قسمت Outline Shaper گزینه ی Load Image For Outline Tracer رو انتخای می کنیم و تصویر را دوباره انتخاfب می کنیم و مشاهده می کنیم که متن به صورت خالی در می آید.
نکته : دقت کنید که حتماً گزینه ی Standard Window غیر فعال بوده و گزینه ی Window Has Custom Shape فعال باشد
باتشکر
محمد میرزایی جوینانی

MahmoodM30

مدیر <A href="http://forum.majidonline.com/forums/
واضحتر بگم:من میخام زمانی که اتوران اجرا میشه ابتدا یک متن به تدریج ظاهر بشه(بدون صفحه یا بکگراند) و بعد از چند ثانیه به صورت تدریجی وارد صفحه اصلی بشیم و در مورد دکمه خروج هم دقیقا به همین شکل یعنی زمانیکه رو دکمه خروج کیلیک میشه،صفحه آخر به تدریج جای خودش رو به متن(بدون صفحه یا بکگراند) بده و متن هم بعد از چند ثانیه ناپدید بشه و تمام.

با تشکر

دوست عزیز نمونه رو که براتو پیوست کردم رو ببینید دقیقا اون چیزی هست که میخوایین فقط این صفحه رو مجزا از صفحه اصلی باید درست کنید و لینک بدید تا او برنامه اصلیتون رو اجرا کنه برای قسمت خروج هم به این شکل

پیوست ها

• Media1.zip
    22.8 کیلوبایت · بازدیدها: 212
دوست عزیز نمونه رو که براتو پیوست کردم رو ببینید دقیقا اون چیزی هست که میخوایین فقط این صفحه رو مجزا از صفحه اصلی باید درست کنید و لینک بدید تا او برنامه اصلیتون رو اجرا کنه برای قسمت خروج هم به این شکل

دوست عزیز،سلام

دقیقا همونی که میخاستم،اما هر کاری کردم نشد.طبق گفته شما خیلی تلاش کردم اما نشد.عین پروژه شما رو ساختم نشد،رو پروژه خودم امتحان کردم، نشد،از آبجکتها خروجی گرفتم،نشد.از صفحات خروجی گرفتم،نشد.یه مشکلی وجود داره که تو صفحه دوم شما،آبجکت عکس(bitmap)،بکگراند نداره و نوشته کاملا جدا شده است،اما برای من نوشته با بکگرانده و موقع اجرا،نوشته رو با بکگراند نشون میده یا نهایتا با اپاسیتی(شفافیت) کم!
نمیدونم مشکل از پلاگین(sys) هستش یا مربوط به رنگهای عکس برای جداسازی صحیح یا نکته ریزی که من نمیدونم؟!
به هر حال که خیلی گیج شدم و 2 روز روش کار کردم و متوجه نشدم!
ممنون میشم اگه به صورت واضح راهنمائیم بکنید،هم در مورد شروع و هم در مورد خروج.

با تشکر

peyman136

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
پیشنهاد میکنم یه نگاه هم به نمونه های همراه Small Plugin بندازید

مشکل دیگه ای که یادم رفت بگم اینه که:
موقع اجرای اتوران،چه در محیط برنامه و چه پس از خروجی گرفتن و رایت،آنتی ویروس ظاهرا یا با پلاگین sys یا با یکی از اسکریپت ها مشکل داره.چیکار باید کرد؟ولی موقع اجرای پروژه شما،هیچ مشکلی نیست!

لطفا راهنمائی کنید.
با تشکر

reza zareie

Active Member
شما مسير زير رو دنبال كنين :
Project>Project Settings
دراين صفحه اي كه باز مي شه شما بايد گزينه Windows has custom shape رو فعال كنين بعد تو همون صفحه قسمت
B/W Maskتصوير مورد نظري كه باعث شفافيت متن مي شه رو انتخاب كنين

شما مسير زير رو دنبال كنين :
Project>project settings
دراين صفحه اي كه باز مي شه شما بايد گزينه windows has custom shape رو فعال كنين بعد تو همون صفحه قسمت
b/w maskتصوير مورد نظري كه باعث شفافيت متن مي شه رو انتخاب كنين

ببخشید میشه واضحتر بگید،منظورتون کدوم تصویره؟
در ضمن من یه بار از این گزینه برای دادن شکل به صفحه استفاده کردم،دو بار میشه استفاده کرد؟مشکلی پیش نمیاد؟

reza zareie

Active Member
ببينيد آقاي حسيني اومدن براي اينكه تنها قسمت welcomeعكس نشون داده شه اومدن يه عكس با پس زمينه سفيد ايجاد كردن بعد
متن خوش آمديد رو با سياه نوشتن بعد تو همون مسير قبلي عكسي كه شامل بكگراند سفيد هست رو اضافه كردن تا فقط متن welcomeنشون داده شه

MahmoodM30

دوست عزیز،سلام

دقیقا همونی که میخاستم،اما هر کاری کردم نشد.طبق گفته شما خیلی تلاش کردم اما نشد.عین پروژه شما رو ساختم نشد،رو پروژه خودم امتحان کردم، نشد،از آبجکتها خروجی گرفتم،نشد.از صفحات خروجی گرفتم،نشد.یه مشکلی وجود داره که تو صفحه دوم شما،آبجکت عکس(bitmap)،بکگراند نداره و نوشته کاملا جدا شده است،اما برای من نوشته با بکگرانده و موقع اجرا،نوشته رو با بکگراند نشون میده یا نهایتا با اپاسیتی(شفافیت) کم!
نمیدونم مشکل از پلاگین(sys) هستش یا مربوط به رنگهای عکس برای جداسازی صحیح یا نکته ریزی که من نمیدونم؟!
به هر حال که خیلی گیج شدم و 2 روز روش کار کردم و متوجه نشدم!
ممنون میشم اگه به صورت واضح راهنمائیم بکنید،هم در مورد شروع و هم در مورد خروج.

با تشکر

ببینید دوس عزیز من ابتدا من روی یه بک گراند سفید عبارت Welcome رو سیاه رنگ نوشتم و با فرمت Bmp‌ ذخیره کردم و از طریق Project Setting قسمت B/W Mask وارد برنامه کردم بعد همون تصویر رو به صفحه برنامه اوردم. همین

MahmoodM30

مشکل دیگه ای که یادم رفت بگم اینه که:
موقع اجرای اتوران،چه در محیط برنامه و چه پس از خروجی گرفتن و رایت،آنتی ویروس ظاهرا یا با پلاگین sys یا با یکی از اسکریپت ها مشکل داره.چیکار باید کرد؟ولی موقع اجرای پروژه شما،هیچ مشکلی نیست!

لطفا راهنمائی کنید.
با تشکر

توی سیستم من هم مشکلی نبود انتی ویروس گیر نمیداد در ضمن خودتون هم میگید که توی نمونه من مشکل نبود و وقتی خودتون توی پروژتون استفاده میکنید آنتی ویروس گیر میده فکر کنم به فایل های دیگتون گیر میده در ضمن موقع تشخیص آنتی ویروس نوع و اسم فایل رو فکر کنم باید نشون بده اینجوری میفهمید که به چه فایلی گیر میده

peyman136

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
سلام
ببخشید منظورتون چی بود؟!
منظورم بررسی مثال های همراه پلاگین Small Plugin بود مثال Splash Screen این پلاگین رو براتون گذاشتم یه نگاه بندازید شاید به دردتون بخوره چون این پلاگین یکی از پلاگین هایی هستش که توی بیلدر زیاد کاربرد داره.
درضمن برنامه P_VCM که توی تالار گذاشتم رو هم دانلود کن ببین اگه خوشت اومد از Splash Screen اش بگو نحوه ساختش رو توضیح بدم

پیوست ها

• splash_screen.rar
    172 کیلوبایت · بازدیدها: 116

michelangelo

Well-Known Member
من هر کاری کردم نتونستم نوشته ی welcome ؤو تغییر بدم
برای تغییر اون باید چه کار کرد؟

دوستان بدادم برسید
همون جور که تو پست 13 گفتم،من تو قسمت project setting،برای شکل دادن به صفحه از outline shaper،استفاده کردم،حالا که از B/W mask،استفاده میکنم،تمام صفحاتم به شکل نوشتم برش میخورن و به هم میریزن!باید چیکار کنم؟

در ضمن،آنتی ویروس با پلاگین sys،مشکل داره.حتی از پروژه دوست عزیزمون،آقا محمود هم export object گرفتم و وارد پروژه خودم کردم،اما باز آنتی گیر میده!

یه راهنمائی هم میخاستم،من تو پروژم بکگراند دارم،اما میخام زمانی که نوشته ظاهر میشه،بکگراند نباشه و وقتی نوشته به تدریج از بین رفت و تبدیل به صفحه جدید شد،بکگراند هم نمایون بشه.

با تشکر

MahmoodM30

من هر کاری کردم نتونستم نوشته ی welcome ؤو تغییر بدم
برای تغییر اون باید چه کار کرد؟

باز تکرار میکنم دوست عزیز ابتدا من توی فتوشاپ روی یه بک گراند سفید عبارت Welcome رو سیاه رنگ نوشتم و با فرمت Bmp‌ ذخیره کردم حالا شما میتونید به جای عبارت Welcome هرچیز دیگه هم بنویسید و یا از تصاویر هم استفاده کنید و بعد از طریق Project Setting قسمت B/W Mask وارد برنامه کنید بعد همون تصویر رو به صفحه برنامه بیارید. و ازش استفاده کنید کار خیلی راحتیه نمیدونم چرا برا شما سخت شده و مشکل دارید البته اگه خواستین میتونم دوباره نمونه براتون اماده کنم

جدیدترین ارسال ها

بالا