چگونگی راه اندازی شرکت ارائه هاست !!!

mohan21

Member
با سلام

میخوام بدونم چطور می تونم برای ارائه هاست یک نمایندگی داشته باشم ؟؟؟

این نمائندگی رو از کجا و چطور بگیرم ؟؟؟

parmishost

Member
پارمیس هاست

با سلام
دوست گرامی شرکت های بسیاری این سرویس را ارائه می دهند به عنوان مثال شرکت ما این سرویس را در پهنای ویندوز و لینوکس ارائه می دهد.برای مشاهده قیمت ها به سایتwww.parmishost.com مراجه فرمایید البته در صورتی که می خواهید سرور ایرانی داشته یا با شرکت معتبر در حد تیم ملی قرار داد ببندید من mihannic.com را پیشنهاد می کنم.

mohan21

Member
یعنی شرکت mihannic.com بهترین شرکت ارائه دهنده هاست و ... هست ؟؟؟

چه مقدار سرمایه برای اینکار نیاز هست ؟؟؟

Ali6594

Active Member
خوب دوست گرامی شما هر چه قدر پول بدی همون قدر آش می گیری ( فکر کنم ضرب المثله این طوری بود )
به نظر من هم این کار یه کم مشکلات داره ( راه اندازی شرکت هاستینگ ) چون اولا تعداد این نوع شرکت ها متاسفانه خیلی زیاد شده و دوما چون کیفیت این شرکت های در سطح قابل قبولی نیست مشتری ها نسبت به شرکت های تازه وارد خیلی بدبین هستند
من تمام جوانب کار رو گفتم حالا خودتون می تونید تصمیم بگیرید .

با سلام

میخوام بدونم چطور می تونم برای ارائه هاست یک نمایندگی داشته باشم ؟؟؟

این نمائندگی رو از کجا و چطور بگیرم ؟؟؟
خيلی از شركت ها هستند كه به شما نمايندگی ارائه ميدند
ولی قبل از اون سبك و سنگين كن ببين برات سودی داره يا نه
تو گوگل هم ميتونی جستجو كنی :wink:

the_king

مدیرکل انجمن
هاستینگی های عزیز، لطفا در تاپیک هایی که در بخش "معرفي و يا درخواست هاستينگ" نیست تبلیغ نکنید،
قرار نیست که هر تاپیکی که در بخش " وب هاستينگ" قرار می گیره بخاطر تبلیغ های شما به این زیر انجمن منتقل بشه.
"چگونگی راه اندازی شرکت ارائه هاست" ربطی به درخواست معرفی خدمات هاستینگ نداره که تبلیغ می کنید.

تاپیک منتقل گردید.

mohan21

Member
دوستان میشه چند تا از بهترین ارائه کنندگان نمایندگی هاست و دومین ... رو نام ببرید؟؟

آخرین ویرایش:

mohan21

Member
از دوستان فعال در این حوزه، درخواست راهنمایی دارم ...

من همین چند تا رو میشناسم:

parsdata.com
mihannic.com
iranhost.com

میشه شرکت های دیگه ایی که قابل اطمینان هستند رو نام ببرید؟!! (شرکت های اصلی، زیر مجموعه و ... نباشند)

با تشکر از همه دوستان ....

mohan21

Member
براي اطمينان مي تونم يك هفته تست رايگان بدم كه ببينيد آيا از سرويس راضي هستيد يا خير.
www.nami-net.com

اگر میشه از معتبرترین شرکت ها نام ببرید تا اونها رو با شما مقایسه کنیم ....

راهنمایی می خوام ... (چرا تبلیغ ؟!)

(شاید در آخر شما رو انتخاب کردیم ...)

parsaserver

Active Member
درود خدمت شما

اگر مایل باشید می تونم رسیلری رایگان ( به شرط فروش هاست ) با فضا و پهنای باند نامحدود و کلا همه چیز نامحدود در اختیار شما قرار دهم تا اقدام به فروش هاست نمایید و سود خوبی از هر فروش کسب کنید

از سرور های آمریکا و ایران ( رسیلرهای جداگانه و با شرایط بالا )

در صورت تمایل با بنده تماس بگیرید .
آی دی یاهو : parsaserver
ایمیل : [email protected]

موفق باشید

parmishost

Member
هاست

با سلام
دوست گرامی جهت انتخاب به نظر من باید یک سرور مطمئن داشته باشید چون اگر سرور شما را رها کنه یا زیر قرار داد بزنه اونوقت باید دو دستی بزنید تو سر خودتون.

جدیدترین ارسال ها

بالا