[phpNuke] چگونگی ارسال ایمیل باphp-nuck

شست

New Member
سلام
هاستی که من ازش استفاده میکنم دارای امکانات کاملی است و تنها و شاید بزرگترین مشکلش هم اینکه از smtp پشتیبانی نمیکنه،یعنی باید برای این کار پول بدی

از همین رو php-nuck قادر به ارسال ایمیل های اتوماتیک برای اعضا نیست((نمیتونه در هنگام ثبت نام برای اعضا ایمیل بفرسته))که این موضوع یک ایراد خیلی بزرگ هستش. ولی من با پرسوجوهایی که کردم و توی اینترنت گشتم فهمیدم که میشه این کار را با چند خط دستورphp و تغییراتی در بخش هایی از کدهایphp-nuck بر طرف کرده و میشه بهش فهموند که مثلا برای ارسال ایمیل از این smtp و id که در سرور دیگری که smtp دارد به طور اتوماتیک استفاده کند و به ارسال ایمیل بپردازد.

توی اینترنت به زبان انگلیسی خیلی برای چگونگی انجام این کار توضیح داده اند ولی من چون انگلیسی خیلی بلد نیستم و از همه مهم تر بهphp ناواردم نتونستم چیزی بفهمم اگر شما لطف کنید من رو راهنمایی کنید بسیار............... ممنونتون میشم:cry:

S4DEGH

Well-Known Member
والله من الان اولين باره ميشنوم هاستي smtp نده !!
24.gif

از طرفي من در اين رابطه اطلاعي ندارم .

شست

New Member
آخه من از یک هاست مجانی استفاده میکنم که همه چیزش کامله فقط نیتونه هنگام ثبت نام برای کاربر ایمیل بفرسته
اینم آدرس سایت ما:
http://zizigulu.coo.ir

S4DEGH

Well-Known Member
آهان پس اين رو از اول بگو !! :D

بنظرم از سايت gig4free.com استفاده كني بهتر باشه !!

S4DEGH

Well-Known Member
اينم نداره !!! وا !

ميگردم برات اگر چيزي پيدا كردم همينجا ميگم !

شست

New Member
نوکرتیم
اما میشه توی خود nuck تغییراتی رو اعمال کرد که از یک smtp دیگه استفاده کنه
اما من بلد نیستم

h.khafan

Active Member
سلام:

اینارم امتحان کن ببین داره یا نه :

phpnet.us
ifastnet.com

من زیاد سر در نمیارم خودت نگاه کنی فکر کنم بهتر باشه البته عین gig4free بهت dns نمیده .

mamoolhacker

Active Member
صادق خفن من تو سايتت(نيوك پلاتنيوم) عضوم اما پست هام نشون داده نميشه
يه فكري به حال بكن

S4DEGH

Well-Known Member
جان ؟!

يعني چي نشون داده نميشن !!!

با كدوم مرورگر كار ميكني !؟

جدیدترین ارسال ها

بالا