چگونگي ورود human picture به محيط 3d

riton

New Member
سلام دوستان اميدوارم كه حالتون خوب باشه
من سام هستم و تازه به شما ملحق شدم
يك سوال داشتم اگه به من جواب بدين ممنون ميشم
ميخواستم بدونم چطور مي شه يك pic انسان رو در حال راه رفتن بدون پشت زمينه وارد محيط كرد ؟
ممنون از همكاريتون :?:

mehrdad55

Member
riton گفت:
سلام دوستان اميدوارم كه حالتون خوب باشه
من سام هستم و تازه به شما ملحق شدم
يك سوال داشتم اگه به من جواب بدين ممنون ميشم
ميخواستم بدونم چطور مي شه يك pic انسان رو در حال راه رفتن بدون پشت زمينه وارد محيط كرد ؟
ممنون از همكاريتون :?:
با سلام
ميشه يكم بيشتر توضيح بدهيد
شما مي خواهيد فقط عكس را وارد محيط كنيد يا از آن براي سه بعدي سازي استفاده كنيد
با تشكر

riton

New Member
salam mehrdad joon
mer30 keh baram p, gozashti man mikham keh dar mohiti keh sakhtam betonam yek ensan ro ham namayesh bedam na be sorate 3 bodi balkeh 2 bodi bebin darhaghighat 3d tamam safa ro vared mikoneh az tarighe material vali man mikham keh faghat asle chizi keh mikham bedon back vared sheh
mamnoonam

dav

Member
سلام سامي

riton گفت:
salam mehrdad joon
mer30 keh baram p, gozashti man mikham keh dar mohiti keh sakhtam betonam yek ensan ro ham namayesh bedam na be sorate 3 bodi balkeh 2 bodi bebin darhaghighat 3d tamam safa ro vared mikoneh az tarighe material vali man mikham keh faghat asle chizi keh mikham bedon back vared sheh
mamnoonam

آقا سلام ما هرروز تو شركت ميبينيمت حالا بايد اينجا هم ببينيمت ؟

h.gh

New Member
سلام علیکم و رحمه الله

سلام
من تازه برگشتم تو این انجمن ایت تاپیک رودیدم .برام جالب بود

البته من دقیقا نفهمیدم شما چی لازم داری ولی تا اونجاکه فهمیدم جواب زیر رو میدم ببین بدردت می خوره یانه :

شما دوتا فایل فیلم (یعنی دوتافیلم) نیازداری از آدمی که می خوای نشون بدی به این صورت که دوتا فیلم که دقیقا مثل هم هستند با این تفاوت که چی؟ که یک از اونا رنگی و یکه از اونا سیاه وسفید همون فیلم باشه به این صورتککککککککه آدمی که قراره راه بره و حرکت کنه کاملا بهرنگ سفید و اطرافش به رنگ سیاه باشه .. حالا اگر شما تونستی یک فیل به این شکل تهیه کنی(که البته خلی سخت نیست) می تونی توسط کزینه Opacity از داخل متریال های 3DMax یک آدم دو بعدی که چی؟ که در حل حرکت باشه رو طوری نشون بدی که فقط آدمه معلوم باشه و انگارکه توی همون جاست البته کار های حرفهای تری هم میشه انجام داد که خوب سخت تره (مثل استفاده از Camera Tracker) . حالا .. اگر این کار رو خواستی انجام بدی برای طبیعی تر شدنش می تونم کمکت کنم .

فلن ....

pythoN

Active Member
سوالت خیلی مبهمه . :cool:
اما اگه میخای یه فیلم رو که توش یه ادم حرکت میکن وارد کنی به عنوان یه متریال و بعد هایلات کنی دورشو تا فقت سابجکت دیده بشه کار فوالعاده غیر طبیعب در میاد .
بازم میگم اگه لطف کنی بیشتر توضیح بدی جواب بهتری میگیری . :wink:

جدیدترین ارسال ها

بالا