چگونگي كار با آژاكس

hno

Member
سلام
من شروع به يادگيري آژاكس نموده ام . آيا براي كار و طراحي نياز به برنامه ي خاصي هست يا نه؟
از چه منبعي براي يادگيري استفاده كنم بهتره؟

با تشكر فراوان

maxpelank

Active Member
:cool:

با سلام خدمت شما

راجع به سوالتون من کتاب یا منبع خوبی سرلغ ندارم مگر از منابع خارجی استفاده کنید . اما یک راهنمایی برای شما داشتم اون هم اینه که بهتره اول جاوا رو خوب یاد داشته باشید تا بتونید به صورت حرفهای در این زمینه فعالیت کنید و دوم اینکه بسته به اینکه شما بخواهید از تکنولوژی آزاکس در چی استفاده کنید من بهتون پیشنهاد می کنم که با پی اچ پی هم کار کنید چون اکثر شرکت های بزرگ خارجی از این دو زبان در کنار یک دیگر استفاده می کنند و نتیجه خوبی هم میده .

امیدوارم براتون مفید بوده باشه .

hno

Member

با سلام خدمت شما

راجع به سوالتون من کتاب یا منبع خوبی سرلغ ندارم مگر از منابع خارجی استفاده کنید . اما یک راهنمایی برای شما داشتم اون هم اینه که بهتره اول جاوا رو خوب یاد داشته باشید تا بتونید به صورت حرفهای در این زمینه فعالیت کنید و دوم اینکه بسته به اینکه شما بخواهید از تکنولوژی آزاکس در چی استفاده کنید من بهتون پیشنهاد می کنم که با پی اچ پی هم کار کنید چون اکثر شرکت های بزرگ خارجی از این دو زبان در کنار یک دیگر استفاده می کنند و نتیجه خوبی هم میده .

امیدوارم براتون مفید بوده باشه .

با تشكر از جواب شما

من php كار مي كنم ، مي خواستم در كنارش ajax‌رو هم ياد بگيرم .
به نظر شما اول جاوا ياد بگيرم ؟ از چه منبعي استفاده كنم ؟ اگه ممكنه بيشتر توضيح بدين

با تشكر

maxpelank

Active Member
با سلام خدمت دمست عزیز

راستش برادر من هم کار اصلیش php هستش و حالا داره برای آجاکس کار میکنه .اون بعد از یادگیری کامل phpبه سراغ یادگیری جاوا رفت و تازه شروع به یادگیری آجاکس کرده به نظر من این بهترین روش بر شروع کار هست .

اما پرسیدین چگونه من به شما کلاس های رایگان فنی حرفه ای رو معرفی می کنم که رد ابتدا خیلی مفید هستن و در 2 3 ماه شما می تونید یک زبان رو راحت یاد بگیرید و نیز می تونید در طول دوره از افراد ماهر شرکت های بر نامه نویسی معتبر که در این زمینه کار می کنن استفاده کنین که البته پول زیادی از شما می گیرند.

امید وارم راضی بوده باشین

جدیدترین ارسال ها

بالا