چگونگي ساخت brush ها

hamedfardin

Member
دوستان عزيز خيلي دوست دارم بدونم براشهاي فوتوشاپ رو چه جوري مي سازن...اگه ميشه مراحل ساختنشون رو در اين تاپيك قرار بدين تا دوستان با ابتكار خودشون بتونن براشهاي مورد نياز رو بسازن.............آيا نرم افزار خاصي مورد نيازه يا با خود فوتو شاپ هم ميشه ساختش........ممنون

crycafe

Active Member
اینکارو توی خود فتوشاپ انجام میدن
اول یه فایل با background contents : transparent در اندازه کوچک مثلا 4*4 یا اندازه ای که برای براش مورد نظرت نیاز داری میسازی
مد رنگ رو gray انتخاب میکنی
اون شکلی رو که میخوای میسازی
حالا اون میتونه shape باشه یا عکس یا هر چیزی که نیاز داری
بعد هم مسیر edit>define brush preset رو میری و براشت رو با هر اسمی که خواستی save میکنی

hamedfardin

Member
دوست عزيز ممنون از راهنمائيت...آيا نياز نيست عكس با پسوند خاصي save بشه ..و ديگه اينكه براشهائي كه شامل چندين قلموي مجزا هستن چجوري ساخته ميشن...باز هم از توضيحاتت ممنون

Mandana

Active Member
عکس لازم نیست با پسوند خاصی سیو بشه.من شخصا همه براشهام رو تبدیل به یک براش کردم و از اون استفاده می کنم.براشهایی که شمامل چند براش مجزا هستن برای اینه که چندین براش مجزا توی یک براش سیو شدن.تنها کاری که باید بکنین همونیه که ساناز عزیز کفتن
موفق باشی

hamedfardin

Member
ماندانا جان.....من با توجه يه راهنمائي شما و ساناز خانوم موفق به ساخت براش شدم...و سيوش هم كردم...ولي نتونستم چند تا براش رو تو يه براش سيو كنم...هر وقت اينكار رو مي كردم فقط براش آخري سيو ميشد....اگه ميشه يه مقدار ساده تر و با مراحل توضيح بديد......چون به نظر من خيلي خوبه ما ايرانيا با اين هوش زياد خودمون براش بسازيم..تا از براشهاي آماده خارجي ها بهره ببريم......باز هم از اين همه انرژي كه واسه اين انجمن ميذاريد ممنونم

Mandana

Active Member
اولا خواهش میشه
دوما یهنی یکی یکی سیو میشه؟
1656.gif

این مراحل رو انجام بده ببین چجوری میشه:
اول قسمتی رو که میخوای سلکت کن و مسیر زیر رو برو:

تا اینجا اگه قسمت براشها رو باز کنی براش ات به آخرین براشهای توی لیست براشهات اضافه شده
چندین تا از براشهاتو که درست می کنی.حالا میخوای با هم سیوشون کنی
مسیر زیر رو برو:

توی پنجره ی باز شده با گرفتن دکمه ی ctrl براشهایی که میخوای سیو بشن رو روشون کلیک می کنی.مثل شکل خط دورشون تیره تر میشه:

128fs1190562.gif

حالا دکمه ی save set رو بزن و اسم برای ست براشهات انتخاب کن
موفق باشی

جدیدترین ارسال ها

بالا