چگونگي ايجاد local host

amir_h_a

Member
با سلام

دوستان من يه سوال داشتم چطور ميشه يه local host در winxp ايجاد كرد و mysql رو به اون ارتباط داد ؟

اگه كسي مقاله اي در اين زمينه داره يا كتابي هست لطفا رانمايي كنيد ، من كل فروم رو گشتم چيزي پيدا نكردم.

با تشكر

برنامه های زیادی هست که میتونی نصب کنی
خودشون همه ی برنامه های مورد نیاز رو نصب می کنن

توی سایت بگردی خیلی هاشون معرفی شدن

من خودم appserv رو پیشنهاد میکنم :D

amir_h_a

Member
برنامه های زیادی هست که میتونی نصب کنی
خودشون همه ی برنامه های مورد نیاز رو نصب می کنن

توی سایت بگردی خیلی هاشون معرفی شدن

من خودم appserv رو پیشنهاد میکنم :D

دوست عزيز

واله من كلي گشتم تو سايت لينك دانلودي پيدا نكردم !! من ميخوام يه forum رو تحت phpbb3 ايجاد كنم و واسه همين به local host نباز پيدا كردم ( واسه تنظيمات اوليه ) حالا اينكه چه برنامه اي بيشتر بدرد اينكار ميخوره (منظورم ساخت local host ) كه با منظور من هم مطابقت داشته باشه نميدونم !! ممنون ميشم اگه اونهايي رو كه ميشناسيد و لينك دانلودشون رو داريد معرفي كنيد.

با تشكر

amir_h_a

Member
دوست عزيز

ممنون از لطفتون ، فقط يه سوال اين برنامه free هست ؟ يا trial ؟ تو سايتش كه چيزي ننوشته بود

arfai_b

New Member
سرور مجازي xampp

سلام دوست عزيز نرم افزار مورد نياز شما سرور مجازييه كه همان طور كه دوستمون گفت در اين مورد نرم افزار هاي زيادي وجود داره مثل xampp , wamp ,iisi كه بنده شخصا به دليل سهولت كار و . . . xampp رو استفاده مي كنم در صورت تمايل از طريق لينك زير اونو downloal كنيد وادامه كارو در صورت تمايل در post بعدي بهتون مي گم.

http://downloads.sourceforge.net/xa...installer.exe?modtime=1108950660&big_mirror=1

جدیدترین ارسال ها

بالا