چگونگي ايجاد DWORD Value؟

blue_rays

Member
سلام. من چند وقت پيش يه مثال براي ايجاد-فراخواني و جستجو مقادير در رجيستري درست كرده بودم. ولي اونا مربوط به String Value بودن. الآن ميخوام بدونم با چه پلاگين و چه دستوري ميشه مقادير DWORD Value ساخت و مقدار دهي كرد.
ممنون

blue_rays

Member
ممنون. ولي اگه ميشه لطفآ يك پلاگين با مثال معرفي كنيد.
اگه پلاگيني برا يان كار وجود نداشته باشه اون موقع ميشه از برنامه ي آقا سامان استفاده كرده. چون كاري كه من ميخوام انجام بدم بيشتر نياز به يك پلاگين داره كه كد هاش بصورت Built-in تو خود برنامه توليد بشه و پروژه سبك باشه.:rose:

Silver PC

Well-Known Member
خب شما همون قطعه کدی که میخواهید رو از برنامه کپی کنید . لازم نیست همش رو بگیرید !
من که سورسش رو ندارم !
اگه آقا سامان لطف کنن خودشون سورس رو بذارن عالیه !

Saman

مدیر انجمن مولتی مدیا بیلدر
سلام
اول در مورد سوالتون ، من گشتم، تا جایی که دیدم ، پلاگینی برای اینکار ندیدم. البته من سریع چک کردم.

در مورد سورس برنامه MMB Registry Value Creator فکر میکنم ، توی تاپیکش گذاشتم، نذاشتم ؟
مکانیزم این برنامه با استفاده فایل های reg هستش.
که فایل reg رو خودش با استفاده از مقدار های ورودی شما میسازه و بعد با تولید کد اونو اجرا میکنه. بدون استفاده از پلاگین.

موفق باشید...!

Saman

مدیر انجمن مولتی مدیا بیلدر
سلام
اول در مورد سوالتون ، من گشتم، تا جایی که دیدم ، پلاگینی برای اینکار ندیدم. البته من سریع چک کردم.

در مورد سورس برنامه MMB Registry Value Creator فکر میکنم ، توی تاپیکش گذاشتم، نذاشتم ؟
که فایل reg رو خودش با استفاده از مقدار های ورودی شما میسازه و بعد با تولید کد اونو اجرا میکنه. بدون استفاده از پلاگین.

موفق باشید...!

blue_rays

Member
[saman];862671 گفت:
سلام

در مورد سورس برنامه mmb registry value creator فکر میکنم ، توی تاپیکش گذاشتم، نذاشتم ؟

موفق باشید...!

ممنون. من چند روز پيش با استفاده از همون برنامه ي شما مشكل dword رو حل كردم و بايد بگم روش شما عالي هست و تنها مشكلش اينه كه تغيير يه ذره كند انجام ميشه و يك لحظه ساعت شني كنار نشانگر موس ديده ميشه. البته هيچ مشكلي نداره ولي يه ذره حس كند بودنو القا ميكنه.
ممنون

جدیدترین ارسال ها

بالا