چگونه یک کانتر بسازیم که ip ها را ثبت کنه ؟

Goroop.ir

Member
با سلام. این بار 3 هستش که این تاپیک رو میسازم ولی به جواب نمیرسم

خوب
من یک سیستم کلیکی دارم که بخش تعداد کلیک هاش از کار افتاده یعنی خرابه قبلا درستش کرده بودم ولی با فایل های txt بوده

ولی این دفعه میخام با دیتابیس باشه .

من فقط همین کد شماره رونده رو میخام . مثلا شما یک بار وارد سایت من شدید و شماره رونده یک بار شما و ای پی شما را در دیتا ثبت کرد و اگر بار دوم وارد سایت شدید دیگه سیستم شماره را ثبت نکنه

مثلا الان امار بازدید سه میباشد و شما همیک بار وارد سایت شدید وا مار بازدید شد 4 و اگر شما دوباره وارد سایت شدید سیستم دیگه شماره نندازه یعنی اگر صد بار هم وارد سایت بشید همون یک بار رو ثبت کده باشه و علت این موضوع بخاطر ای پی میباشد ...

فکر کنم اسمش uniq-counter باشه .

فکر نکنم کد زیادی باشه

نزدیک 8 خط یا 10 خط فکر میکنم باشه .

ترو خدا اگر میدونید کوتاهی نکنید این کد رو بزارید

Mikhak

Active Member
اولا اين كاري كه شما ميگي حتما بايد يه زمان مشخص داشته باشه
مثلا اگه من الان اومدم سايت شما يه بار بندازه و تا 24 ساعت ديگه همون يكي رو حساب كنه ولي بعده 24 ساعت دوباره يكي به تعداد شمارنده اضافه كنه
كه در صورت چند راه داري
يكي اينكه كوكي ست كني كه خيلي هم سادست
يعني يه كوكي ست ميكني و زمان از بين رفتن اون رو هم ميزاري تا 24 ساعت ديگه
تو اين حالت وقتي كاربر به سايت شما وارد ميشه سيستم چك ميكنه كه آيا كوكي ست شده يا نه، اگه نه كوكي رو ست ميكنه و يكي به شمارنده اظافه ميكنه و حالا اگر هم خواستي IP ميره تو ديتابيس

PHP:
if (!isset($_COOKIE['user']))
{
	setcookie("user", "IP ya hala har chi ke khasti", time()+86400);// yani 24 saat dighe
	// zakhire kardane IP to DB
	// $counter = $counter + 1
}

و اما اگه نخواستي از كوكي استفاده نكني كه پيشنهاد ميكنم اين كار رو بكني
ميتوني همون اول IP رو تو ديتابيس ذخيره كني و بايد يه زمان هم ذخيره بشه
بعد تو هر سري لود شدن صفحه يه بار بايد ديتابيس رو چك كني كه اگه اين IP تو ديتابيس باشه به شمارندت اضافه نكنه
در ضمن IP رو هم با اين دستور ميشه به دست آورد

PHP:
$ip          = $_SERVER['REMOTE_ADDR'];
-------------
سينا

Goroop.ir

Member
ممنونم از راهنمایتون ولی با کوکی که نمیشه من میتونم توی یک دقیقه صد تا شماره ثبت کنم برای اینکار روی منوی Tools کلیک کرده و Internet options کلیک کنید در بخش General بروید و روی گزینه ی Delet COOKIES کلیک کنید و سایت را یک بار دیگه رفرش کنید و همین طور پیش برید تا ...

---------

ولی من میخام که این ثبت بشه داخل دیتابیس و داخل دیتابیس جستجو کنم و اگر ایپی ثبت شده که دیگه شماره نندازه و اگر هم ثبت نشده بود شماره بندازه . من با کوکی نمیخام

اگر کد این رو دارید بزارید ممنون میشم

jhoseini

Member
اگه هدف شما یه کانتر ساده باشه که میخاد یه آمار عبور و مرور رو بده به مدیر سایت، اینی که آقا سینا پیشنهاد دادن، روش کاملی بود
ولی اگه کاربر شما انقدر بیکاره که هر بار کوکی ها رو حذف کنه و دوباره بیاد تو سایت که آمار شما رو نامعتبر کنه، یا اینکه این کار برای کاربر سیودی داشته باشه، همونطور که آقا سینا هم گفتند، میتونید ip رو بریزید تو دیتابیس، و تو هر بازدید دیگه ای اگه این ip قبلا ثبتش ده بود واردش نکنید، یا اصلاً ip رو تو دیتابیس uniq کنید
مشکلتون در همین حده ؟ یا من اشتباه فهمیدم؟

Goroop.ir

Member
jhoseini جان ببخشید خدایش اینو میگم . این سیستم مدیریت تبلیعات و اگهی رو رایگان نمیکنی ؟

بخدا منظوری ندارم . ولی میخاستم ببینم رایگان میکنید یا نه ؟

جدیدترین ارسال ها

بالا