مرد باش و حرف دلت رو بگو
سلام به همگی
من نمیدونم چرا این سیاوش از من بدش میاد ؟ کسی از این قزیه چیزی میدونه ؟
این که قابل جواب نیست چون معلومه اصلا فکر نکردی
یادت میاد که من یک مبحث درست کردم و اسمش رو گزاشته بودم . سوالتون در مورد این سایت چیه
گفتی یادته یه چیزای یادم اومد تا بگم :
شما همون کاربری FTV.ir نیستی که با یوزر Goroop طبق عکس شماره یک بن شدی
یادته نوشته بودی : من میتونم توی هر پست ویروس بزارم تا کسی نفهمه و آلوده بشه
شما همونی نیتس که PHP رو توی یم هفته یاد گرفته بودی ؟
عکس الصاقی
اخه ما هرچی مینویسیم این سیاوش پیداش میشه و یه بهونه میاره یعنی که چی ؟
ضمنا شما در اندازه ای نیستی که من بخوام وقت ارزشمند خودم و انجمن رو با شما تلف کنم
من از نوشته های شما فقط انگیزه برهم زدن بخش و خراب کردن موضوعات رو میبینم وگرنه کاملا در نوشته من مشخصه که شما باید طبق قوانین هر سوال رو در یک تاپیک مجزا بیان کنی
هرچند با این حال پاسخ سوال شما رو پست شماره 10 همین تاپیک داده بودم متن ارسالی من :
پاسخ سوال :
ببین دو حالت داره ===> یکی از سایت های ارایه دهنده این خدمات رو + سیستم ارسال کننده رو میگیری و فعالیت رو ادامه میدی
یکی اینکه شما پروژه رو براساس فلان API مینویسی و سیستم خودت رو روی اون تنظیمک میکنی
در کل هیچ ربطی به مودم ... نداره البته همه اینها منوط بر اینه که شما میخوای از این امکان استفاده کنی نه اینکه خدمات بدی . . .
این مورد خیلی گسترده هست . . . .سوال شما رو من هنوز درک نکردم
اطلاعات شما رو ارسال کردم تا مدیریت در مورد شما تصمیم بگیره
جناب para2x هرچند هویت شما با 33 ارسال اصلا مشخص نیست اما برای رفع مشکلات پاسخ میدم
اصلا نترسيدم و مثه يه مرد آقا گروپ از حمايت كردم ايول
!!
اين آقا سياوش فك كرده....
اقا سیاوش فکر کرده چی ؟ چرا حرفت رو میخوری بگو تا ببینم منظورت چیه ؟!!!
بابا جون خوب سوادت بيستره ، كه بيشتره ، خدا بيسترشم بكنه ، ...خوب لابد براش زحمت كشيدي
من چینین چیزی گفتم ؟ توی کدوم پست و ارسال و مثال و حرف و جواب چنین موضوعی رو گفتم ؟ یا حقیقت داره که باید مدرک رو کنی یا داری باطل حرف میزنی که نتیجتا موجب اختشاش بخش میشه پس مرد باش و از روی حقیقت حرف بزن
آقا شما به پستت هاي خودت نگا كن تا يه پستمي خواي بزني اول 4 تا نصيحت فرومي مي كني بعد ....
من وظیفم نظارت به انجمن هست که کاربران متخلف برخورد کنم
یادت باشه برای 100مین بار هرکس اینجا ازاده به سوالات پاسخ بده یا نده
نه من نه شما این قدرت رو نداریم که وادارش کنیم .
بابا يكم جنبه هم خوبه ...اينجا كه وزارت تحقيقات php كه نيست ..اينجا فقط يه تالار سادست شما برا اين مدير شدي كه به بقيه كمك كني
شاید برای شما یه مدیریت خیلی مهم باشه اما من به صرف دینی که مجید آنلاین به گردنم داره اینجا میام بهتره بدونی من فقط یه همکار انجمن هستم اما عملا دسترسی مدیریت رو دارم میدونی چرا ؟ چون برای انجمن کار میکنم نه برای شهرت
بخاطر اینکه اینجا رو مکان بزرگی میدونم نه یه انجمن ساده
در نهایت : بهتره حرف دلت رو بزنی نه اینکه بری پشت ارسالات یه نفر دیگه با تیرکمون سیمی بخوای عقاب شکار کنی
موفق باشید