دوست عزیز اینگونه که بر میاد زمان چندانی نیست که در برنامه mmb فعالیت دارین
البته خودتون گفتین که داریم روی یه کتاب مطالعه میکنین و جناب
silvercover هم توضیحات لازمه را بهتون دادن بنده هم یه جمله بهش اضافه کنم ؛ هر جایی که به مشکل یا ابهامی با کدهای mmb برخوردین بهترین مرجع خود راهنمای mmb است؛ این رو همینجوری نمیگم بلکه تجربه ای که در راه mmb داشتم این رو به بنده ثابت کرد (دوستان رو نمیدونم)، تقریبا 90% مفاهیم تکمیلی را با راهنمای mmb حل کردم
حفظ کردن دستورات زیاد نمیتونه بهتون کمک کنه چون وقتی میخواین یک برنامه بسازین کدها رو یادتون میره و باز باید دنبال دستور مربوطش بگردین بنده خودم هم همینطور شروع کردم و مدام سعی میکردم برنامه ای رو بنویسم و دنبال دلیل استفاده کدها تو برنامه ها میگشتم و به هر مشکلی که بر میخوردم تو این انجمن مطرح میکردم و به لطف جناب Nevercom و دوستان دیگه تونستم خودم رو به سطح حرفه ای برسونم و این باعث شد که راحت تر بتونم برم و با زبونهای برنامه نویسی دیگه ای کار کنم و هوشم رو خلاق کرد و منم پیشنهاد میکنم که شما هم حتما از بیلدر شروع کنید وگرنه اگه بیلدر رو بیخیال بشین و برین سراغ زبان دیگه دچار مشکل میشین
جناب
loo30fer میدونین بنده نیز دقیقا همین راه هایی که شما رفته بودین رو تک تکشون رفتم و از این لحاظ 100% نظر شما موافقم و آخرش هم mmb بود که باعث شد با تلاش بنده در یادگیری یک زبان دیگه مشکل چندانی در درک بیشتر دستورات زبان جدید پیش نیاد؛ خودم هم هر کدام از بچه ها هروقت ازم میپرسه چه جوری برنامه نویسی را شروع کنیم اول میگم از mmb چون اگر چه یک زبان اتوران سازیست اما بهرحال میتونه به عنوان یک زبان پایه برای پیشرفت کاربر واقع بشه، مثلا کامل شدن خودکار دستورات تایپی (عدم لزوم به نوشتن کامل دستورات) که این ویژگی به نظر بنده در mmb میتونه خیلی کارامد و مفید باشه برای حرفه ای شدن یک کاربر به این دلیل که از همون اول کاربر رو زده نمیکند
برای حرفه ای شدن؛ وقتی که بنده کار رو با mmb شروع کردم در ابتدا رغبت چندانی بهش نداشتم حتی در ابتدا حدودا یکسال هم کنارش زدم اما بعدا کم کم کار رو باهاش شروع کردم؛ البته سورسهایی که از روی نت بود بی تاثیر در این امر نبودند، اما متاسفانه هنوز با سایت مجید آنلاین برخورد نکرده بودم
موفق باشید