چگونه چندتا فایل فلش را در یک exe کنم

سلام به همگی من یه مالتی مدیا ساختم در سویش مکس که خروجی فلش گرفتم ازش اما بخاطر حجم زیادش چون صفحه خیلی داشتم 5 تا سکانس داشتم داخلش و هر کدم حجمش خیلی بالا بود مجبور شدم تک تک درست کنم هر سکانسی را حالا در واقع 5 تا سکانس دارم ولی به هم مربوط هستن که مثلا در صفحه یک وقتی روی دکمه کلیک میکنه باید بره به سکانس 2 مثلا.حالا میخوام بدونم چطور میشه همه را به هم مربوط کرد که مثلا همش داخل یک exe فلش دستور بگیره.ممنون میشم کمکم کنید.

erfan.h

Member
مثلا اگر 4 تا scene به اسم های Scene 1 Scene 2 Scene 3 Scene 4 داشته باشیم
PHP:
gotoAndStop(1,"Scene 2");
با کد بالا به فریم اول از Scene دوم میرود و می ایستد
PHP:
gotoAndStop(10,"Scene 3");
با کد بالا به فریم دهم از Scene سوم می رود و می ایستد
اگه هم می خوای هنگام رفتن به یک scene فیلم اجرا شود از
PHP:
gotoAndPlay(10,"Scene 4");
می توانی استفاده کنی

آخرین ویرایش:
من Scene که دارم از هم جدا هستا یعنی چنتا فلش دارم به نام های مختلف 1. 5 . 8 و غیره این ها کنار هم دیگه هستم تو یه پوشه حالا میخوام همش تحت یک فایل exe فلش باز بشه که وقتی exe روش کلیک کردیم مثلا اول فلش شماره 5نمایش بده بعد از اتمامش بره به فلش شماره 1.و وقتی تو فلش شکاره یک روی دکمه مثلا بازگشت لیک کرد فلش شماره 2 باز بشه .مرسی کمک کنید:cry:

بازم نشد اونی که من میخوام

ببینید من یک سی دی دارم ماله یک شرکت یگه هست که تا سی دی را میزاریم فایل run.exe فعال میشه که فلش هسن.بعد کناره همون فایلها 4 تا فلش دیگه هست که یکی ماله منوهاش هست یکی ماله وسط صفحه یکی ماله پاین صفحه بعد وقتی تک تک باز میکنیم فقط همون خودش را نشون میده اما وقتی run .exeباز میکنیم همش به هم متصل میشن و یک محیط را تشکیل میدن که همه دکمه ها به هم وصل هستن منم میخوام همچین کاری بکنم. فکر کنم الان واضح تر شد توضیحم.مرسی اگه کسی راهنمای کنه

erfan.h

Member
PHP:
var myLoader:Loader=new Loader();
myLoader.load(new URLRequest("name.swf"));
addChild(myLoader);
با دستورات بالا می توانی یک swf در فایل فلش لود کنی
و به جای name.swf اسم فایلت رو بگذاری

پیوست ها

• lod.rar
    486.1 کیلوبایت · بازدیدها: 44

جدیدترین ارسال ها