چگونه نتیجه جستجو را در صفحه دیگر نمایش دهیم

syste98b

New Member
با سلام
در نظر بگیرید یک تکس باکس داریم متن داخل تکس باکس تایپ می کنیم اگر اطلاعات در مورد متن سرچ شده پیدا شد اطلاعات داخل صفحه دیگر ودرون جدول نشان دهد چگونه می توان چنین کاری را انجام داد با asp.net

Berke

New Member
شما اگه میخواهید جستجو در صفحه دیگری نمایش داده شود میتوانید متن مورد نظر رو به صفحه جستجو ارسال کنید از طریق :

1. Query String به این شکل yoursite.com?search=text
2. ذخیره در Cookie متن مورد نظرتون رو در کوکی ذخیره میکنید و صفحه رو ریدایرکت میکنید و در صفحه مورد نظر متن رو از کوکی میخونید و نتیجه جستجو رو نمایش میدید
3. ذخیره در Session همین کاری که برای کوکی کرید واسه اینم میتونی بکی. و اینکه اگه جستجو هم در صفحه جاری انجام میشه و فقط نمایش در صفحه دیگری است شما میتونید نتیجه جستجو رو به صورت Object در سژن ذخیره کنید و در صفحه مورد نظر سژن رو نمایش بدید

amhf

New Member
در ادامه پاسخ berke یک راه دیگه هم هست که می تونید کلمه رو به صورت remote post ارسال کنید به یک صفحه دیگه.و در اونجا سرچ انجام بشه.

Covalier

New Member
در ادامه پاسخ berke باید بگم که اگه از همون QueryString استفاده بشه خیلی بهتره جون تو یه سایت خارجی خوندم نوشته بود الکی از سشن استفاده نکنید و اون رو سنگین هم نکنید چون سرعت سایت رو کم میکنه. و تو یه سایت دیگه هم خوندم که کوکی های ابزارهایی هستن که سایت در اختیار دشمناش قرار میده.
البته تو استفاده از QueryString هم باید دقت کنه که کسی با دادن کدهای اشتباه، تو کار سایت اختلال ایجاد نکنه.
من خودم معمولا به یه قسمتهایی از QueryString یه عدد رندم اضافه میکنم و تو صفحه دیگه دوباره دیکدش میکنم. یا بصورت رمز میفرستمش

Covalier

New Member
در ادامه پاسخ berke باید بگم که اگه از همون QueryString استفاده بشه خیلی بهتره جون تو یه سایت خارجی خوندم نوشته بود الکی از سشن استفاده نکنید و اون رو سنگین هم نکنید چون سرعت سایت رو کم میکنه. و تو یه سایت دیگه هم خوندم که کوکی های ابزارهایی هستن که سایت در اختیار دشمناش قرار میده.
البته تو استفاده از QueryString هم باید دقت کنه که کسی با دادن کدهای اشتباه، تو کار سایت اختلال ایجاد نکنه.
من خودم معمولا به یه قسمتهایی از QueryString یه عدد رندم اضافه میکنم و تو صفحه دیگه دوباره دیکدش میکنم. یا بصورت رمز میفرستمش

جدیدترین ارسال ها

بالا