چگونه می توان جلوه نور که با شعاع مخصوص از پشت اشیا عبور میکند را ایجاد کرد؟

hamed-ddd

Well-Known Member
دوست سوالت رو با تصویری که مد نظرت هست بزار...تا ما هم بفهمیم

mmz2006

Active Member
منظورم مثل آخر تبليغات راهنمايي و رانندگي كه از پشت آرم ناجا اين افكت اجرا مي شود
عكس ندارم والا مي زاشتم

hamed-ddd

Well-Known Member
پشت و جلوی متن مورد نظر دو تا نور بزار و به یکیش-دربخش atmosphere and effect-جلوه volum lightرو نسبت بده (باید با پرارمترهاش ور بری تا به صورت مطلوب در بیاد)

ilovet0

Member
راستی کسی برانامه راحت برای انیمیشن ساختن سراغ نداره ؟

pythoN

Active Member
دوست من منضورت از برنامه راحت تر چیه ؟ هر برنام ای رو یاد بگیری راحت میشه

mamali132002

Active Member
دوست من تو اون افکت از trapcode shine استفاده شده که یک Plug in برای after effect هتسش ... هم راحت تره هم قشنگ تر از 3d max میسازه ... راستی با volume light نمیشه این کارو کرد اما با blur تو قسمت افکت میشه انجامش داد (blur در حالت zoom)

hamed-ddd

Well-Known Member
دوست من تو اون افکت از trapcode shine استفاده شده که یک Plug in برای after effect هتسش ... هم راحت تره هم قشنگ تر از 3d max میسازه ... راستی با volume light نمیشه این کارو کرد اما با blur تو قسمت افکت میشه انجامش داد (blur در حالت zoom)
اگه جا بود چهار تا تشکر میکردم....کارت واقعا درسته...ممنون
راستی یه سوال این کتاب آقای داریوس فرسایی که برای افتر افکت 6.5 نوشته خوبه (دو جلدی) ....شما خودت کتابی پیشنهاد میکنی...
موفق باشی

آخرین ویرایش:

mamali132002

Active Member
اگه جا بود چهار تا تشکر میکردم....کارت واقعا درسته...ممنون
راستی یه سوال این کتاب آقای داریوس فرسایی که برای افتر افکت 6.5 نوشته خوبه (دو جلدی) ....شما خودت کتابی پیشنهاد میکنی...
موفق باشی

ما کوچیک شماییم ... من از رو کتاب یاد نگرفتم به غیر قسمت script همش رو خودم یاد گرفتم script رو هم با help برنامه جلو رفتم.

ولی اگه بخوام چیزی معرفی کنم 2 تا DVD آموزشی Adnrew kramer رو معرفی میکنم اینم سایتش هستش :
http://www.videocopilot.net/

جدیدترین ارسال ها

بالا