چگونه می توان اینستالر مستقل برای آپلیکیشن آیر درست کرد؟

سلام .همانطور که میدونید برای استفاده کاربران از آپلیکیشنهای آیر باید آدوب آیر رو سیستمشون نصب باشه.من می خوام اینستالر برنامه ای رو که درست کردم بدون نیاز به چیزی رو سیستم کاربر نصب بشه یا یه جورایی پرتابل باشه.چه طوری میشه این کار رو انجام داد؟

++Hadi++

Active Member
تو ورژن فلش و فلکس cs6 به بالا ،می شه خروجی رو امبد شده و نیتیو بدون نیاز نیاز به نصب ایر ران تایم خروجی گرفت.ولی تو اون حالت ،برنامه شما به یه فایل exe برا ویندوز تبدیل می شه و یه سری ریسورس و ... بغل فایل exe و یه ایکسمل برا تنظیمات سیستمی...
خوب بعدش می تونین با چندین نرم افزار مختلف که کارشون طراحی ویزارد نصبی هست ،اینا رو به فرمت نصبی در بیارید تا تو یه جایی نصب شه و بالا بیاد .البته برا یه سری سازگاریهای فایلینگ و ... برنامه باید تو ایر یه سری دستورات اکشن 3 بنویسید تا اون ساختار ها هم ساپورت شه.بای...

با تشکر از شما هادی عزیز که با این جواب سریعتون من رو از شر زینک خلاص کردید.من توی آیر بسیار مبتدی هستم. میشه توضیح بدبد timestap که توی سربرگ signature هست چیه؟

++Hadi++

Active Member
فکر می کنم بیشتر در مورد expire شدن برنامه تون بعد از یه تاریخ خاص باشه و این بیشتر به نرم افزار هایی مربوط می شه که قراره بعد از یه تاریخی دیگه کار نکنه و طبعا فرد کاربر دیگه نتونه بعد از یه مدتی اونا رو اجرا کنه.البته صد در صد مطمئن نیستم و خیلی تحقیق نکردم.
بهتره غیر فعالش کنید و تیکش رو غیر فعال کنید...

جدیدترین ارسال ها

بالا