چگونه میشود فرم را ارسال کرد ؟

Broken-home

Member
فرض کنیم طرف چیزی از برنامه نویسی سر در نمیاره و فقط یه کم کوچولو دریم ویور بلده..
حالا بهش بگید وقتی یه فرمی ساخته که ساده است و فقط برای گرفتن پیام وایمیل کاربره سایته چطوری کاری کنه که فرم رو وقتی کاربر ارسال کرد به دست ادمین سایت برسه .نه از اون طریق که اکشن دکمه سابمیت رو میل تو ... (فلان) قرار بدیم که وقتی دکمه رو زد outlook باز بشه (من از outlook متنفرم !) . بلکه طوری که کاربر فقط با زدن دکمه سابمیت پیامش ارسال بشه و یه صفحه تشکر هم براش ظاهر بشه .
جواب بدید لطف بزرگی کردید . مرسی

آخرین ویرایش:

YTERROR

Active Member
این سوال بارها سوال شده و بارها هم جواب داده شده که در بخش مقالات مجید آنلانی هم یک آموزش کامل گزاشته شده ولی در هر صورت

به همراه این پست یک فایل هست دانلود کنید از حالت زیپ خارج کنید بعد از آن 3 تا فایل ظاره می شوند

دو تا فایل از اونا رو لزومی به ادیت ندارند فقط فایلی که بنام Mail.Conf.php رو در فرنت پیج یا هر ادیتور دیگه مثل وردپد یا .... باز کنید و 3 مرحله زیرد رو ادیت کنید

محلی که خط زیر رو نوشته آدرس ایمیل خودتون رو که قرار با دادن اطلاعات بهتون ایمیل بشه بنویسید
PHP:

و در جایی که در حط زیر هست موضوع ایمیلی که قرار برای شما از طریق سایتتون ازسال بشه به ایمیل باکستون بنویسید تا ایملهای که از این طریق برای شما ارسال می شوند با این نام باشند
PHP:
$subject='form poshtibani parsweblog';

:lol: موفق و پیروز باشید برای فرم حرفه ای تر و با امکانات بیشتر به بخش مقالات مجید آنلاین سر بزنید

پیوست ها

• form.rar
    2.7 کیلوبایت · بازدیدها: 41

Broken-home

Member
من دانلودش کردم.خوب ای اصلاحیاتی هم که شما گفتید انجام دادم .حالا این سه تا فایل (کدها) رو باید چکار کنم ؟ کجا قرارشون بدم ؟
در ضمن من تو مقالات گشتم چیزی که من می خواستم نبود یه قسمت بود که مربوط به فلش بود دریم ویور نبود.

siavashmusic

Active Member
دوست عزيز اين يک فرم کنتاکت هست شما بايد روي سرور آپلود کنيد بعد از اين که اون تغييرات لازم رو که عادل خان گفت انجام دادي سپس آپلود و بعد ميتوني حالشو ببري ديگه از اين راحت تر مقدور نيست يعني بلد نيستم

جدیدترین ارسال ها

بالا