چگونه میتوان قالب ساخته شده دستی رو روی بلاگفا قرار داد؟

behi84

Member
سلام

من میخوام بدونم چطوری میتونم یه قالب رو که دستی و شخصی طراحی شده رو روی وبلاگ در بلاگفا سوار کرد ؟ این قالب با تکنولوژی دیتا لایف هست...

یه سوال دیگه اینکه قطعا میشه وبلاگ رو به سایت تبدیل کرد ؟ میشه برام توضیح بدید ممنون میشم
ممتون از راهنمایی تون

Mohammad

Member
این سوال دومت رو من چند روز پیش پرسیدم و به نتیجه رسیدم که قطعی نیست

اما سوال اول :

قالب های بلاگفا با سی ام اس ها فرق دارن و برخلاف اونها فقط یه صفحه دارن و توی اون صفحه هم از بخش راهنمای قالب های بلاگفا کمک بگیر تا تبدیلش کنی ، اگر هم نتونستی من می تونم کمکت کنم

farik

Well-Known Member
با سلام..در رابطه با سوال دوم لازم چند تا نکته رو یگم..
1)این که میشه بلاگ رو به سایت تبدیل کرد دو حالت داره:یکی اینکه آدرس بشه .com یا یک دامنه دیگه که در اینصورت به راحتی میتونی با وصل کردن بلاگ به دامنت اینکار رو انجام بدی اما اگه مظورت تغییر سیستم باشه باید بگم که کار یکم پیچیده تره....در اینصورت باز هم میشه همه پست ها رو منتقل کرد ولی نیاز به کد نویسی و مهارتکدنویس در سیستم مدیریت محتوای مورد نظر شما داره..البته بازم میگم که در اینصورت هم اینکار ممکنه..
در مورد سوال اول هم که جواب داده شده و توضیح دیگه ای ندارم..
با تشکر tab_o_tab design

amir_alfa

New Member
مشکل اساسی

این سوال دومت رو من چند روز پیش پرسیدم و به نتیجه رسیدم که قطعی نیست

اما سوال اول :

قالب های بلاگفا با سی ام اس ها فرق دارن و برخلاف اونها فقط یه صفحه دارن و توی اون صفحه هم از بخش راهنمای قالب های بلاگفا کمک بگیر تا تبدیلش کنی ، اگر هم نتونستی من می تونم کمکت کنم

من با آرتیستر می خوام یه قالب برای وبلاگم بسازم ، ولی نمی دونم چطوری اون فایلها رو در اینترنت قرار بدم و از کدهاش برای بلاگفا استفاده کنم . لطفا راهنماییم کنید .

Cisco

مدیر انجمن
با سلام
یک ایبوک براتون برای آموزش طراحی قالب بلاگفا قرار می دم .
و اینکه برای اینکه بخواین وبلاگتون به وبسایت تبدیل بشه دوراه دارین :
1. اینکه یک دامین بخرین و وصل کنین به وبلاگتون .
2.اینکه یک cms مثل وردپرس رو روی یک هاست نصب کنین و مطالب رو انتقال بدین بر روی اون .
...
سلامت باشید .
علیرضا

پیوست ها

• Template_Designing_Blogfa.pdf
    1.4 مگایابت · بازدیدها: 69

جدیدترین ارسال ها

بالا