چگونه مي شه يه تصوير توي فرانت پيچ اينزرت كرد و سپس يه متن رو روي اون نمايش داد؟؟؟

internet

Member
با سلام
و خسته نباشيد خدمت مديران و كاربران محترم و تبريك ميلاد با سعادت حضرت علي (َع)
من جسارتاْ يه سوال داشتم اون هم اين هست كه چه طور مي شه توي فرانت پيج 2003 يه تصوير رو وارد كرد (اينزرت كرد) و سپس يه متن رو روي اون نمايش داد يعني حقيقت امر رو بخواي من يه كد جاوا اسكريپيت دارم كه حاوي اخبار هست و آپديت هم مي شه خوب من مي خوام وقتي اين اخبارها نمايش داده مي شه در زير اون يه تصوير به دلخواه خودم بزارم بايد چيكار كنم ؟؟؟
با تشكر و سپاس فراوان
ادمين شيراز ‌آ‌ي تي

d@nial

Well-Known Member
internet گفت:
با سلام
و خسته نباشيد خدمت مديران و كاربران محترم و تبريك ميلاد با سعادت حضرت علي (َع)
من جسارتاْ يه سوال داشتم اون هم اين هست كه چه طور مي شه توي فرانت پيج 2003 يه تصوير رو وارد كرد (اينزرت كرد) و سپس يه متن رو روي اون نمايش داد يعني حقيقت امر رو بخواي من يه كد جاوا اسكريپيت دارم كه حاوي اخبار هست و آپديت هم مي شه خوب من مي خوام وقتي اين اخبارها نمايش داده مي شه در زير اون يه تصوير به دلخواه خودم بزارم بايد چيكار كنم ؟؟؟
با تشكر و سپاس فراوان
ادمين شيراز ‌آ‌ي تي
شما میتونی یه table بسازی و به عنوان بک گراند اون عکس رو بزارید

RainDigital

Member
فرونت پيج خودش داره

اگر از فرانت پيج استفاده ميكني توي تولبار ژيكچر
يه ابزار براي اين كار داره ولي اگر از اين خوشت نيومد اين يكي رو امتحان كن:
کد:
filter: mask(color=#ffffff);
این فیلتر به این صورت عمل میکند که محتویات مورد نظر را با یک رنگ خواص به صورت شفاف در می‌آورد. در اینجا عکس مورد نظر به عنوان زمینه (background) تعیین شده و با تنظیم رنگ با رنگ زمینه دلخواه (در اینجا سفید) در اصل ما رنگ متن را با یک تصویر پر کرده ایم.
مثلا اين كد
کد:
                      <TD align=middle 
                      background="/34_Sample.jpg">
                        <DIV 
                        style="FILTER: mask(color=#ffffff); WIDTH: 100%"><B>iDevCenter</B></DIV></TD>

internet

Member
با سلام
و تشکر و سپاس فراوان از دوستان گرامي و کاربران محترم که هميشه و در همه حال راهنماي من هستند
دستتون درد نکنه
ولي خوب دوستان من مبتدي هستم و اصلا اين کدهايي که دوست عزيز براي من گذاشتن رو سر در نيوردم بردم توي کد نويسي فرانت هم کپي کردم ولي انگار نه انگار
بايد ببخشيد چون مشکل از بنده هست
امان از ناداني
به هر حال اميدارم که دوستان يه خورده بيشتر راهنمايي کنن
با تشکر
ادمين شيراز آي تي

justin

Member
ببين دوست عزيز راهه حلهايي که دوستاي عزيز ديگه اشاره کردن همه راهه حلهاي خوبين ولي خوب جون شما تازه کاريد بهترين کار اينه که اول يه table درست کنين و بک گراند اونو عکس مورد علاقتونو بذارين بعد دوباره روي همون table يه table ديگه با همون سايز ايجاد کنين و لعد کدهاي جاوا اسکريپت خودتونو وارد کنين...

اين ساده ترين راحه...

جدیدترین ارسال ها

بالا