چگونه ميشود يك قالب را فارسي كرد؟

Mrx

Active Member
با سلام

چطوري ميشه يك قالب جوملا فارسي كرد؟

مرسي ! و كسي فارسي ميكنه ؟ هزينه داره يا مجاني :d و توضيحات بدين .. مرسي

باي

maxpelank

Active Member
:cool:
با سلام خدمت دوستان گرامی
:)
راجع به سوالتون می تونم بگم که فارسی کردن یک قالب به صورت رایگان برای یک حرفه ای نصف روز وقت می خواد و باید به html و cssنیز احاطه کامل داشته باشی ولی اگر بخوای کاستومایز کنی برای خودت هم زمان زیادی می بره هم پول چون شما با توجه به ماژول هایی که در سایتت استفاده می کنی می خوای که قالبت با اون ها هو هم خوانی داشته باشه و این نیاز به زما بیشتری مثلا یک روز و نیم داره و تازه با کلی درد سر چون شما باید تمام ماژول هایی که می خوای استفاده کنی بدی به طرف بعدش هم clssمازولت رو با نام هایی که اون به تو می ده یک کنی وگر نه که رو قالبت به خوبی نمایش داده نمی شه .
:D
اما راجع به این که این کا رپولی هست یا نه باید بک که بعضی از افراد انسان دوست اینکارو مجانی انجام میدناما بعضی نه .
من خودم اگه وقتشو داشتم این کارو با هزینه پایین مثلا 10 یا 15 تومن انجام می دادم اما حیف که وقت ندارم .
ایشاال.. یکی پیداشه کارتو رو راه بندازه من تا 1/5 هفته دیگه کار دارم اگه تا اون موقع کارت راه نیوفتاد بیا پیش خودم من در خدمتتت هستم.
طراح قالب جوملا - بهینه سازی مازول و قالب برای سایت های فارسی زبان:neutral:

من با هزینه کم برات فارسی میکنم البته اگه قالبت اذیت نکنه ؟!!! مثل بعضی از قالبهای joomlart
مایل بودی پیغام خصوصی بذار

Mrx

Active Member
با سلام خدمت دوستان گرامی
:)
راجع به سوالتون می تونم بگم که فارسی کردن یک قالب به صورت رایگان برای یک حرفه ای نصف روز وقت می خواد و باید به html و cssنیز احاطه کامل داشته باشی ولی اگر بخوای کاستومایز کنی برای خودت هم زمان زیادی می بره هم پول چون شما با توجه به ماژول هایی که در سایتت استفاده می کنی می خوای که قالبت با اون ها هو هم خوانی داشته باشه و این نیاز به زما بیشتری مثلا یک روز و نیم داره و تازه با کلی درد سر چون شما باید تمام ماژول هایی که می خوای استفاده کنی بدی به طرف بعدش هم clssمازولت رو با نام هایی که اون به تو می ده یک کنی وگر نه که رو قالبت به خوبی نمایش داده نمی شه .
:d
اما راجع به این که این کا رپولی هست یا نه باید بک که بعضی از افراد انسان دوست اینکارو مجانی انجام میدناما بعضی نه .
من خودم اگه وقتشو داشتم این کارو با هزینه پایین مثلا 10 یا 15 تومن انجام می دادم اما حیف که وقت ندارم .
ایشاال.. یکی پیداشه کارتو رو راه بندازه من تا 1/5 هفته دیگه کار دارم اگه تا اون موقع کارت راه نیوفتاد بیا پیش خودم من در خدمتتت هستم.
طراح قالب جوملا - بهینه سازی مازول و قالب برای سایت های فارسی زبان:neutral:
يك طرح جوملا براي هاستينگ ميخوام و يا يك سيستم هاستينگ ..

حالا چطوري ها هست ؟ و اما خيلي سري ميخوام يك روز هم يك روزه ..

مرسي

maxpelank

Active Member
سلام دوست عزیز
ببخش که نمی تونم یعنی وقت ندارم اگه می تونستم واقعا خوشحال می شدم.
با تشکر

readytemplate

New Member
چند تا قالب مجانی توی این سایت هست. فارسی و زیبا. برشون دار و می تونی با عوض کردن لوگو برا خودت یک قالب داشته باشی. البته اگه قالب مخصوص خودت هم بخوای می تونی همونجا سفارش بدی
http://www.readytemplate.net

salar2006m

New Member
بخوای برات فارسی می کنم قیمت هم 15 تومان می گیرم اگر جوملایی که استفاده می کنی 1.5 هست بخوای قالب اختصاصی هم طراحی می کنم ولی قیمتش 40 تا 50 تومان در میاد.

mambolearn

Active Member
سلام

برای فارسی کردن ، هر قالب ساز خودش رو میزنه . این کار یک روند و اصول ثابتی نداره

بهترین و موثر ترین راه تمرین - تمرین - تمرین هست .
این کار بیشتر تجربی است ...

یا علی

جدیدترین ارسال ها

بالا