چگونه ميتونم برنامه آتلوك ويندوز رو با يك باتن در فلش فعال كنم لطفاٌ كمك

fafa^mx

Member
از تو اينترنت كه نميشه اما رو حالتي كه موي رو هارد ديسكه با كمك يه exe میشه!یا یه Batch File

fafa^mx

Member
از تو اينترنت كه نميشه اما رو حالتي كه موي رو هارد ديسكه با كمك يه exe میشه!یا یه Batch File

phoenix

Member
از اونجايي كه 90٪ مردم برنامه ديگري غير از outlook براي email روي كامپوتر ندارند ميشه از يك tag ساده mailto استفاده كرد. در هر حال اگر برنامه ديگري به جز Outlook فعال باشد آن برنامه اجرا خواهد شد:

کد:
getURL("mailto:[email protected]?subject=Hi There&body=What's your name?");

Sattar

Member
phoenix جان از راهنمايي شما خيلي متشكرم اما بزار توضيح بدم كه من چي ميخوام : دوست عزيزم راستش من پاپين صفحه سايت اميل webmaster رو نوشتم و تبدیل به عکس کردم یعنی نوشته رو با ctrl / B به عكس تبديل كردم حالا ميخوام تو اكشنش دستوري يا اكشني باشه كه وقتي كاربر روي اون كليك كرد بره outlook Express رو باز کنه و به وب مستر نامه ارسال یا ÷یشنهادشو بگه . من حالا اون چیزی که بالا گفتی انجامش دادم ولی درست کار نکرد لطفا اگه میشه یک کمی بیشتر راهنمایی کنید میبخشید که ما اینقده خنگیم چکار کنیم بالا از اوستادهایی مثل شما حالا حالاها یاد بگیریم. بی نهایت متشکرم.

naeim_crack

Active Member
سلام

سلام روي اون عكس كليك مي كني بعد f9 مي زني و اكشن زير رو وارد مي كني
کد:
on(press) {
{
وسلام

Sattar

Member
آقاي naeim_crack دوست عزيز از راهنمايي شما متشكرم اما اگه خوند باشي بالا نوشتم متاسفانه با اين دستور هيچ چيزي اجرا نشد اگه ميشه لطفا يك نمونه اگه امكانش باشه و وقته تونو نگيره برام بذارين تا دانلود كنم از زحمات بي شايبه شما نهايت تشكر و قدرداني را دارم. مرسي ارادتمند شما
sattar

fafa^mx

Member
اگر ميخواي فقط اينجوري سند ميل كني كه راحت با همين getURL() که گفتن میتونی!من خیال کردم میخوای خوده برنامه OutLook Experes رو باز کنی!

fafa^mx

Member
اگر ميخواي فقط اينجوري سند ميل كني كه راحت با همين getURL() که گفتن میتونی!من خیال کردم میخوای خوده برنامه OutLook Experes رو باز کنی!

MnavidM

Active Member
با سلام.

به احتمال زياد مشكل اينه :

اون كدي كه نعيم جان داد براي Button كار برد داره .

شما اول بايد اين كار رو بكني :

1- روي اون عكست يه كليك كن (انتخابش كن)

2- كليد F8 رو بزنيد و اون رو از نوع Button انتخاب كن و بعد يه اسمي هم بهش بده و بعد Ok رو بزن .

3- حالا به scene اصلي برگرد و روي اون عكست (كه حالا Button شده) يه كليك كن و بعد كليد

F9 رو بزن و در قسمت ActionScript اين كد رو وارد كن (همون كد نعيم هستش)

کد:
on(press) { 
{

ديگه به احتمال زياد مشكلتون حل بشه :wink:

Sattar

Member
دوستان خیلی متشکرم از همکاری صمیمانه تون خوب امتحان میکنم ببینم چی دستگیرم میشه اگه نشد باز مزاحمتون میشم مرسی از لطفتون
ستار

جدیدترین ارسال ها

بالا