چگونه فروشگاه بر روی جوملا نصب کنیم؟

vahid_3d

Active Member
دوستان عزیز.اگر کسی می تونه آموزش کاملش رو بده و بگه چه فایلهایی کجا بریزیم ، ممنون می شم.بعد اگه تصویری باشه که چه بهتر

thekhosrow

Member
نصبش 5MIN بيشتر طول نميكشه (;

شما از VirtueMart استفاده كنيد..
كه يك عدد كامپوننت هست + 11 ماژول + 2 پلاگين

خب اگه تاحالا با جوملا كار كرده باشيد,ميدونيد كه قسمتي در پنل مديريتيش وجود داره براي نصب install
كه شما ميتونيد كامپوننت /ماژول/ پلاگين/قالب سايت/قالب بخش مديريت رو از اونجا نصب كنيد.

بديهي هست كه براي نصب كامپوننت به بخش كامپوننت ,ماژول به بخش نصب ماژول و پلاگين هم به نصب پلاگين(مامبوت) مراجعه ميكنيد.

بعد از نصب كردن همگي / نوبت به pubish كردن يا انتشار كردن مرسه
چون شما هر ماژولي كه نصب ميكنيد بطور پيش فرض پابليش نيست و بايد بنا به نيازتون اونها رو انتشار بديد.

براي وارد كردن محصول بايد وارده كامپوننت Virtumart بشيد و محصولات و ويژيگيهاي فروشگاه خودتون رو وارد و تنظيم كنيد.

vahid_3d

Active Member
دوستان خیلی راحت بود .خودم یاد گرفتم.البته ممنون از اموزشتون.
این فروشگاه یکمی سادست و چند تا ماژول و از این چیزا لازم داره.مثلا: جستجو - جدیدترین کالا ها - پر فروشترین کالاها - معرفی به دوستان - و تعداد بازدید و خرید از کالا

شما آخرین نسخه VirtueMart رو از سایتش بگیرید . اغلیب این ماژولهایی که شما میگید رو داره. :جستجو ، پرفروشترینها، آخرین محصولات، ارائه دهندگان و .......

Pedi7Khat

Member
می تونید از جوملا نسخه فروشگاهی استفاده کنید که توی همون سایت گذاشته.فارسی ساز فروشگاهش توی همون سایت هست.برای فارسی سازی خود سیستم هم فارسی ساز جوملا رو بریزید.خیلی راحته.

vahid_3d

Active Member
خوب من اون فروشگاه رو از سایت joomfa.org گرفتم و نسخه 1.0.10 virtue mart بود. برای آپدیتش باید چکار کرد؟

VirtueMart رو که فارسی سازی شدش رو از جومفا گرفتم بعضی از بخش هاش مثل بخش خرید که می خوای سفارش بدی درست فارسی نشده . کسی نسخه ی سالمش رو داره بده ؟

mambolearn

Active Member
سلام

نسخه کامل فارسی شده و متصل به شتاب Free نیست دوست من .

نسخه هایی که به صورت رایگان در اینترنت هست همگی مشکلاتی دارند ... و یا بروز نیستند

یا علی

جدیدترین ارسال ها

بالا