چگونه عکسم را به بهترین حالت بهبود دهم؟

royal999

Member
سلام دوستان
من میخواستم عکس هایم را بهبود بدهم با فوتوشاپ یا هر برنامه لایق دیگری حالا میخوام بدونم تجربه ی شما چی میگه ، یعنی من اول Sharpen کنم یا Unsharp Mask یا اصلا اول نویز رو اصلاح کنم و بعد اصلاح رنگ کنم و در اون هم اول auto color کنم یا auto level یا white balance یا اول Jpeg artifact رو از بین ببرم یا روتوش کنم؟

لطفا بسته به عکسی که موجود است خودتان بهترین راهنمایی ها را کنید یا یک مقاله در اینترنت را لینکش را بدهید یا بگویید برای Unsharp Mask این برنامه بهترین است یا برای white balance این برنامه بهتر از همه است.

راستی اگه کسی می تونه این سوال ها رو هم جداگانه جواب بده؟
1- این white balance توی فتوشاپ هست؟
Sharpen -2 یا Smart Sharpen برای چه موقع هایی خوبه و Unsharp Mask برای چه موقع هایی؟

با تشکر.

saeid.g

Member
سلام.
ببین عزیز این خیلی به عکسات بستگی داره.
یه عکس با auto level بهتر میشه یکی بدتر.
یکی با auto color بهتر می شه یکی بدتر.
باید عکساتو دید تا بشه رو هر کدوم نظر داد.
عکساتو اگر می تونی بذار تا دقیق تر متوجه بشی ولی اگرم نمی تونی خودت که استادی همین چیزایی که می گی رو روش امتحان کن.
جواب سوالات پایینترت رو با مثال عکسی برات می ذارم اما یکم طول می کشه. ببخشید.

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
موضوع اصلاح و رتوش عکس فرمول خاصی نداره که بشه گفت مثلا شما این رو همراه اون یکی انجام بدی کامل جواب میگیری! شما بسته به ایرادی که عکستون داره باید روش کار کنید. مثلا یه عکس هست که فقط از نظر رنگبندی مشکل داره یا یکی هست که بیش از حد شارپ شده و ... بسته به نوع ایراد عکس باید از این مواردی که گفتی استفاده بشه.

در مورد White Balance پرسیده بودی. وایت بالانس در واقع یه عملی که دوربینای عکاسی دیجیتال بیشتر انجام میدن و منظور همون تنظیم نور محیط برای بهتر شدن عکس هست. یعنی دوربین میاد خودشو با رنگ سفید محیط هماهنگ میکنه و میزان نوردهی رو بسته به نور سفید محیط انجام میده. توی فتوشاپ چنین امکانی بصورت مستقیم یعنی گزینه ای به همین نام وجود نداره ولی شما میتونی با تنظیم یه سری گزینه ها مثل Brightness/Contrast و Color Balance و Curves و ... این کار رو انجام بدی.

Sharpen هم همونطوری که از اسمش معلومه برای شارپ کردن تصویر بکار میره و معمولا زمانی استفاده میشه که تصویر شما بیش از حد معمول تار شده باشه. unsharp هم دقیقا عکس همین موضوعه.

جدیدترین ارسال ها

بالا