چگونه ساختن اين تكنيك يا شكل

alpha2008

Member
باسلام دوستان ميخواستم اگر كسي اموزش چگونه ساختن اين شكل و تكنيك ها داره چه بصورت اموزش هر زباني و يا سورس
كه شبيه هش باشه برام قررار بده
باتشكر

ميتوانيد در تصوير ببينيد:

alpha2008

Member
با سلام

انقدر سخت كه حتي اساتيد هم نمي توانن جواب بدن

من فقط طرز ساخت اون دايره ها و همچنين اون اتصال ها و سيم ها كه اطراف هستن ميخوام با تشكر
سورس يا اموزش فرق نداره

the_king

مدیرکل انجمن
ممنون که یک نمونه با سایزی به این بزرگی رو برای شناسایی تکنیک های بکار رفته معرفی کردید،
نیست که جزئیات رو خیلی واضح و بزرگ نشون میده... اینه که چشم طراح اصلا خسته می شه!

برای ساختن این دایره هایی که به هم متصل اند، یک لایه Channel جدید می سازیم و در داخلش
دایره هایی رو که فاصله مناسبی از هم دارند رسم می کنیم.
بعد با خطوطی که ضخامت مناسبی دارند آنها را به هم وصل می کنیم، حالا باید محیط این شکل جدید را
گرد کنیم تا از این حالت خارج بشه. اول یک فیلتر Gaussian Blur با درجه مناسب (من از مقدار 9 استفاده کردم)
و سپس تنظیم Levels (با ترکیب کلیدی Ctrl+L) تا شکل از حالت محو خارج بشه.
بقیه اش یکسری تنظیمات Blending Options است تا شکل عمق پیدا کند و سه بعدی به نظر برسد.
توپ های سفید داخل این شکل هم در لایه های بعدی ایجاد شده اند.
رسم سیم ها را با قلم Pen انجام دادم و Path ایجاد شده را با یک Brush مناسب Stroke کردم.
اتصال سیم به سیستم هم یک لایه فوقانی است که یک Gradient سیاه و سفید دارد.
چون توضیح دادن تک تک تنظیمات Blending عملی نبود لطفا به نمونه Project ضمیمه شده (PSD) مراجعه کنید.

برای کاهش حجم این پروژه سایز PSD را به 200 در 128 کاهش دادم.
خوبه، اینجوری پیش برم تا سال آینده کار با ابزار فتوشاپ رو یاد می گیرم.

پیوست ها

• Preview.JPG
    Preview.JPG
    42.4 کیلوبایت · بازدیدها: 4
  • Level01.gif
    Level01.gif
    4.1 کیلوبایت · بازدیدها: 3
  • Level02.gif
    Level02.gif
    4.2 کیلوبایت · بازدیدها: 2
  • Level03.gif
    Level03.gif
    4.4 کیلوبایت · بازدیدها: 2
  • Project.zip
    97.7 کیلوبایت · بازدیدها: 10

alpha2008

Member
باسلام و با تشكر براي اموزش كامل كه گذاشتيد

يك مشكلي دارم براي اون قسمت فيلتر و تنظيم level فيلتر كه قرار ميدم حالتي محو مانند داره (همانطور كه خودتان گفتيد)
با تنظيم level نتوانستم به اون شكلي خودتان در اروديد دربيارم اگر ميشه اين قسمت كمي بيشتر توضيح بديد يا اگر روش ديگري براي گرد كردن اون قسمت هم هست ممنون ميشم
بگيد
باتشكر

the_king

مدیرکل انجمن
اون تصویر سیاه و سفید شماره دوم که من ضمیمه کرده بودم (خطوط ضخیم به دایره ها اضافه شده)
را با فتوشاپ باز کنید. سپس آنرا از حالت Indexed Color به حالت RGB تبدیل کنید (چون تصویر GIF است).
سپس فیلتر Gaussian Blur را با درجه 9 انجام دهید.
حالا در تنظیمات Levels مقدار سمت چپی Input Levels را روی 100 و وسطی را روی 1 و سمت راستی را روی 120
قرار دهید.
حالا شما تصویر شماره سوم سایه و سفید را ایجاد کرده اید.
در قسمت Channels یک آیکون است که شکل یک دایره نقطه چین می باشد، آنرا بزنید تا تصویر بصورت یک انتخاب درآید.
حالا یک لایه جدید در قسمت RGB ایجاد کنید و با هر رنگی که می خواهید آنرا Fill کنید.

جدیدترین ارسال ها

بالا