Fa چگونه در بیلدر میشه نرم افزاری نوشت که کد سی دی را؟

سلام بر همه
چگونه در بیلدر میشه نرم افزاری نوشت که کد سی دی را و سی پیو را خوانده و یه کد بسازد و بعد یه نرم افزاری باشد که آن کدی که ساخته شده را بدیم بهش و یه کد جدید بهمون بده که وقتی کد جدید را بهمون میده دوباره بریم داخل نرم افزار کد را بهش بدیم تا صفحه بعدی باز بشه .
لطفا با مسال یا نمونه برام توشیح بدبد .قبلا این موضع را خودنم اما پیداش نکردم مرسی:oops::oops::oops:

alimaya

Active Member
سلام دوست عزیز.
شما با استفاده از دو پلاگین زیر میتونید کاری که میخواید رو انجام بدید. توضیحات لازم داخل دموها هست.
ضمنا هر دو پلاگین دارای Key Generator هستند. ولی پیشنهاد میکنم خودتون اقدام به ساخت key کنید.
و ضمنا اینکه این کارها فایده نداره تا موقعی که آقا جواد پلاگین آریانا رو تموم کنن. چون دوستان Cracker خیلی راحت میتونن سورس فایلها رو استخراج کنن.
موفق باشید.

پیوست ها

• WM_HDID_2.rar
    327 کیلوبایت · بازدیدها: 31
  • WM_Shareware_PlugIn.zip
    437.2 کیلوبایت · بازدیدها: 32
آخرین ویرایش:
ببین دوست عزیز

سلام دوست عزیز.
شما با استفاده از دو پلاگین زیر میتونید کاری که میخواید رو انجام بدید. توضیحات لازم داخل دموها هست.
ضمنا هر دو پلاگین دارای key generator هستند. ولی پیشنهاد میکنم خودتون اقدام به ساخت key کنید.
و ضمنا اینکه این کارها فایده نداره تا موقعی که آقا جواد پلاگین آریانا رو تموم کنن. چون دوستان cracker خیلی راحت میتونن سورس فایلها رو استخراج کنن.
موفق باشید.

من یه همچین چیزی که شما فرستادین دقیقا می خوام اما میخوام کد سی دی را دریافت کنه نه کد هارد کد سی دی و کد سی پیو را باهم ترکیب کنه و بده به کاربر .بعد کاربر بده به من من هم بدم به یه نرم افزاری دیگه که یه کد ورود بهش بده

یعنی باید اون نرم افزاری که کد اولیه را به کاربر میده زیرش یه جای هم داشته باشه که کد بعدی را که من بهش میدهم بده داخلش که بره به صفحه بعد برای جلوگیری از رسورس کردن هم بلدم چیکار کنم که کسی نتونه رسورس کنه.

من یه همچین چیزی که شما فرستادین دقیقا می خوام اما میخوام کد سی دی را دریافت کنه نه کد هارد کد سی دی و کد سی پیو را باهم ترکیب کنه و بده به کاربر .بعد کاربر بده به من من هم بدم به یه نرم افزاری دیگه که یه کد ورود بهش بده

یعنی باید اون نرم افزاری که کد اولیه را به کاربر میده زیرش یه جای هم داشته باشه که کد بعدی را که من بهش میدهم بده داخلش که بره به صفحه بعد برای جلوگیری از رسورس کردن هم بلدم چیکار کنم که کسی نتونه رسورس کنه

جدیدترین ارسال ها

بالا