چگونه توسط فتوشاپ طراحی وب سایت کنیم

وضعیت
موضوع بسته شده است.

tazekar

New Member
دوستان گرامی خسته نباشید.
من تا حدودی کار با فتو شاپ را بلد هستم اما اکنون احتیاج دارم که هر چه زودتر طراحی برای وب سایت رو یاد بگیرم اگر از دوستان کسی در این مورد میتونه راهنمایی کنه بسیار متشکر میشم که منو مورد لطف خودش قرار بده

FashisT

Active Member
خوب شما میتونید بعد از اتمام کارتون اونو با slice قسمت قسمت کنید و با CTRL+SHIFT+ALT+S اونو به صورت html ذخیره کنید!
در این باره اموزشهای زیادی در انجمن هست..
فعلا

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
در تکمیل صحبتای شهرام باید بگم که کافیه اون طرحی رو که میخوای دقیقا توی فتوشاپ ایجاد کنی و برای اینکه نمیشه کل اون عکس رو که ایجاد کردی بعنوان یه صفحه داخل وب سایتت قرار بدی (بخاطر بالا بودن حجم عکس و دیر لود شدن اون) باید با ابزار Slice عکس رو به تیکه های مجزایی تقسیم کنی (و بقیه رو طبق گفته های شهرام) و هر قسمت رو تو یه Table قرار بدی (تو نرم افزار طراحی سایتت مثل Front page).

S.H.R.M.K

Well-Known Member
سارا جان دیگه فکر نکنم لازم به ادیت مجدد داشته باشه.خود فتوشاپ تبدیلش میکنه به Html .

mostafa_az

Well-Known Member
البته این رو بگم برا قسمتایی که قرار لینک پیدا کنه باید تو تگ img اون تیکه ها باید یه کد border=0 قرار داده بشه وگرنه دورش یه بردر میده .

مخلصیم
مصطفی

Bahman-online

New Member
سلام
چطوري ميشه يك باكس با فتوشاپ درست كرد كه درون آن بتوان نوشته گذاشت طوري كه باكس خراب نشود؟؟!؟

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
دوست عزیز اولا خوش اومدید به جمع بچه های مجید انلاین

ثانیا قبل از ایجاد تاپیک لطفا به تاریخ اون نگاه کنید.

برای رسیدن به جواب سوالت یا سوالات دیگر به لینک زیر مراجعه کن:

http://forum.majidonline.com/forum66/thread52804.html

قفل - سارا

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا