سلام من 2 تا وبلاگ ساختم ولی بازدیدکننده کمی داره چطور من امار بازدیدشونو زیاد کنم؟؟ لطفا کمکم کنید
asal85 New Member Jun 8, 2011 #1 سلام من 2 تا وبلاگ ساختم ولی بازدیدکننده کمی داره چطور من امار بازدیدشونو زیاد کنم؟؟ لطفا کمکم کنید
Milad Well-Known Member Jun 9, 2011 #2 تبادل لینک با وبلاگ ها و سایت های مشابه ، بهینه سازی تگ ها ، استفاده از کلمات کلیدی مناسب ، تنظیم چگالی کلمات در متون و ... پیرامون seo تحقیق کنید .
تبادل لینک با وبلاگ ها و سایت های مشابه ، بهینه سازی تگ ها ، استفاده از کلمات کلیدی مناسب ، تنظیم چگالی کلمات در متون و ... پیرامون seo تحقیق کنید .
asal85 New Member Jun 10, 2011 #3 چقدر سخت توضیح دادی یه خورده در سطح من صحبت کن.راستی من چجوری تبادل لینک کنم وقتی کسی با وبلاگ تازه ساخته شده تبادل لینک نمیکنه.
چقدر سخت توضیح دادی یه خورده در سطح من صحبت کن.راستی من چجوری تبادل لینک کنم وقتی کسی با وبلاگ تازه ساخته شده تبادل لینک نمیکنه.
Milad Well-Known Member Jun 10, 2011 #4 با بلاگ هایی در سطح خودت باید تبادل کنی ، اگر بالاتر از خودت حاضر شدن که بهتر ، شما دنبال مقالات seo بگرد مثال زیاد دیگه ای دخیل هستند که اکثرشون رو توضیح دادن .
با بلاگ هایی در سطح خودت باید تبادل کنی ، اگر بالاتر از خودت حاضر شدن که بهتر ، شما دنبال مقالات seo بگرد مثال زیاد دیگه ای دخیل هستند که اکثرشون رو توضیح دادن .