Fa چگونه برای برنامه قفل همراه با کد فعالسازی ایجاد کنم ؟

با بیلدر اوتورانی ساختم که صفحه اول آن را میخوام طوری برنامه نویسی بشه که وقتی اوتوران رایت کردیم تو سی دی
وقتی هر کاربری این سی دی را میزاره تو یه سیستم وقتی اومد بالا یه کد بهش بده که که اون کد میخوام حتمت کد سی دی باشه و سی پیو ...بازم تاکید میکنم سی دی حتما باشه.بعد اون کد را زنگ بزنه به من من با یه نرم افزاری دیگه براش یه کد جدید بسازم وقتی اون کد را بهش میدم همونجا صفحه اول اوتوران یه جای داشته باشه به اسم مثلا کد ورود بعد تا کد را بهش داد بره به صفحه بعد.
لطفا با مثال و نمونه بگید یه چیزی آماده برام بفرستید مرسی

silvercover

کاربر متخصص
من بلد هستم ولی به خاطر نوع بیان شما و اون تیتر که درج کردین از پاسخگویی به شما امتناع می کنم. چون حس می کنم نیت شما زرنگ بازی هست.

از دیگران کاربران هم درخواست (توجه کنید درخواست، نه امر، شما مختار هستید) می کنم مادامی که ایشون تیتر رو تغییر نداده و متوجه حقیقت امر نشده پاسخی درج نکنند.

عجب حرفی زدید شما دیگه من آخه این تایپیک را خیلی وقتی مزدم اینجا اما کسی جواب نداد بعداشم انگار ته کار را نخونید که نوشتم مرسیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی

M_cover

Member
دوست عزیز جهان نرم افزار اگر کسی در اینجا به سوال شما پاسخ می دهد از سر لطفی است که به شما می کند نه اجبار و شروط شما . . .
ما اینجاییم که با هم جلو بریم و سوالات یک دیگر را جواب بدیم اما اگر سوال شما از نوع ادبی خود خارج شود و به امری تبدیل شود پس ارزش پاسخگویی ندارد

peyman136

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
با بیلدر اوتورانی ساختم که صفحه اول آن را میخوام طوری برنامه نویسی بشه که وقتی اوتوران رایت کردیم تو سی دی
وقتی هر کاربری این سی دی را میزاره تو یه سیستم وقتی اومد بالا یه کد بهش بده که که اون کد میخوام حتمت کد سی دی باشه و سی پیو ...بازم تاکید میکنم سی دی حتما باشه.بعد اون کد را زنگ بزنه به من من با یه نرم افزاری دیگه براش یه کد جدید بسازم وقتی اون کد را بهش میدم همونجا صفحه اول اوتوران یه جای داشته باشه به اسم مثلا کد ورود بعد تا کد را بهش داد بره به صفحه بعد.
لطفا با مثال و نمونه بگید یه چیزی آماده برام بفرستید مرسی
من بلد هستم ولی به خاطر نوع بیان شما و اون تیتر که درج کردین از پاسخگویی به شما امتناع می کنم. چون حس می کنم نیت شما زرنگ بازی هست.

از دیگران کاربران هم درخواست (توجه کنید درخواست، نه امر، شما مختار هستید) می کنم مادامی که ایشون تیتر رو تغییر نداده و متوجه حقیقت امر نشده پاسخی درج نکنند.
من هم بلدم اما....
درواقع اصلن کار سختی نیست که شما بخواید با این سوالا میزان سواد ما توی بیلدر رو زیر سوال ببرید من هم مثل حامد عزیز از سایر دوستان همین درخواست رو دارم

موفق باشید:rose:

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
تا جایی که مربوط به قوانین انجمن هست، شما باید برای مابحثی که ایجاد میکنید از عنوان مناسب استفاده کنید.
همچنین یک سوال رو در تاپیک های جداگانه مطرح نکنید
رعایت این موارد برای حفظ نظم انجمن ضروری هست.
در مورد این سوال هم کمی جستجو راهگشای کار شما هست:

سريال سخت افزارها

اجرا فقط روی یک کامپیوتر

Secure PlugIn 0.97

ضمن اینکه توصیه میکنم در انتخاب عنوان بیشتر دقت کنیدو البته بهتون اطمینان میدم که همیشه سوالاتی که جنبه ی درخواست راهنمایی برای فراگیری یک موضوع دارنف خیلی بیشتر مورد توجه قرار میگیرن تا درخواست یک فایل یا پروژه ی آماده.

عنوان تاپیک از "اگر واقعا بیلدر بلدید جواب بدید لطفا!! " به "چگونه برای برنامه قفل همراه با کد فعالسازی ایجاد کنم ؟" تغییر کرد

جدیدترین ارسال ها

بالا