چگونه باید در کشورمان پیشرفت کنیم؟!!

MF3dream

New Member
با سلام به همه....مدتی است که یک سوال بسیار مهم فکر من را مشغول کرده است بنابراین خواستم با مطرح کردن آن نظر تمامی دوستانم را که در این ضمینه فعالیت داشته یا دارند را جویا شوم....اطمینان دارم که این فقط من نیستم که آرزوی موفقیت در ضمینه کاری و تکنیکی را دارم بلکه این آرزوی تمامی دوستانی است که به طور جدی در این ضمینه فعالند....
داستان من در مورد مطرح کردن این سوال از جایی نشاط گرفت که بعد از سر زدن به حدود 10 شرکت که کم و بیش در ضمینه های تولید انیمیشن یا شبیه سازی دکوراسیون داخلی فعال بودند حالا در جایی بین نا امیدی و امید :neutral: قرار گرفته ام و از این رو خواستم نظر و پشنهادات دوستانم را بدانم...
اضافه می کنم که از این 10 شرکت 2 شرکت از بزرگترین شرکت های تولید انیمیشن و جلوه های تقریبا ویژه در ایران بودند که هر دوی آنها از نمونه کارهای اندک من خوششان آمده بود ولی در آخر تمام آنها بی نتیجه مانده است....
حال از تمامی اعضایی که این صفحه را مشاهده می کنند تقاضا دارم چنانچه تجربه یا نظری دارند صفحه را بدون پست ترک نکنند....متشکرم

einollahia

Well-Known Member
اعتماد به نفس بد نیست ولی نه از اول کار. چون اولاش افراد دچار غرور می شند که کسی تره براشون خورد نمی کنه.از این کسا زیاد داریم.

شما چه جور پیشرفتی می خوای؟

پیشرفت در کار در سطح جهانی یا پیشرفت اقتصادی؟

roohollah

Banned
سلام
حرف فلسفي نميزنم، ولي اگر الان به اين نتيجه نرسي، 20 سال ديگه ميفهمي كه دنيا بچه بازيه...
اين حالت سردرگمي رو خيليا دارن،بايد ببيني توانايي چه كاري رو داري، به چه چيزي نياز( روحي و فيزيكي)داري(مثلا پول 40%، احترام و وجهه اجتمايي 30%، 20% غيره)، من خودم برام غير از پول خود اصل تاثير گزاري كارم هم خيلي مهمه، بايد كارم باعث رشد خودم و اطرافيانم بشه، بعدش بايد كار متناسب با نيازت رو پيدا كني، توكل و بسم الله، ياعلي...
=======================در باره انيميشن:
طبق پيشبيني من،با وضع كنوني، انيميشن تا 5 سال ديگه(اگر حادثه اي پيش نياد، خوي/بد) توي ايران راه ميوفته و قدرتمند ميشه....:)

pythoN

Active Member
سلام .
خیلی راحته اگر واقعا قصد پیشرفت داری باید یه جوری خودت رو از ایران بیرون بکشی . یه جای مثل امارات یا هند تحصیل کنی و بعد ... اینجا جایه که هیچ کس کاری رو که دوست داره انجام نمیده .
موفق باشی .

bishtar

Member
فقط با تلاش و پشتکار می تونی موفق بشوی اگر واقعا عاشق کارت باشی حتما موفق می شود .
با 10 بیست بار سر خوردگی آدم نباید پا پس بکشد . اگر واقعا به کار و هدفت اعتقاد داری باید ادامه بدی تا آخرش

MF3dream

New Member
Tashakor

از تمامی دوستان مچکرم...:)می خواستم بگم که این طوری که بنده کارهای انیمیشن ایران رو می بینم حس می کنم که حتی تا پنج سال دیگر ما فقط به Animation رسیده ایم و نه به Animation . در ضمن فکر می کنم با این حال کشورهایی مثل هند که در VFX یا در انیمیشن (به طور کل CG) از ما جلوتر هستند اما از لحاظ آموزشی نمی توانند دروازه ی ورود به سطح اروپا یا آمریکا باشند.

جدیدترین ارسال ها

بالا