تو هنوز این زنها رو نشناختی ؟!!!--- بابا ای ول !
البته منظورم به همه نیست -- ولی بیشترشون از اون چیز یکه فکر میکنی یه چیزی ....
به دلیل توهین به ساحت مقدس خانومها به شما یه کارت قرمز با خالهای زرد داده می شود
:دی
کینتارو جان درسته توی صحبتهاتون به کسی توهین نشده اما محیط فرهنگیه.اگه یک مقدارکی توی انتخاب کلماتتون دقت کنید واقعا خجالتم دادین.با تشکر
و در مورد واتر مارک، واقعا کاری نمیشه کرد
من خودم یه پوستر برای عاشورا طراحی کرده بودم که توی چند تا سایت برای نظرخواهی گذاشته بودم.کار دانشگاهم بود
چند روز پیش اون رو بدون هیچ گونه اجازه ای که از من گرفته بشه توی سایت دانشگاه آزاد سبزوار!!! دیدم.وقتی چنین افرادی نسبت به اینگونه مسائل بی اعتنا هستند از افراد عادی چه انتظاری میشه داشت؟
من برام مهم نبود که پوسترم اونجا گذاشته بشه حتی میشه گفت خوشحال هم می شدم.اما وقتی دیدم بدون اجازه اونجا قرار داده شده واقعا احساس خوبی پیدا نکردم
خیلی از طراحان و گرافیست ها نسبت به قضیه ی کتبی مساله بی اعتنا هستند، سر قیمتی توافق می کنند و کار رو تحویل میدن.هیچ مدرک کتبی ای هم جایی درج نمیشه
اما اگه شما ازشون بخواید قراردادی وضع کنن که نسبت به قضیه متعهد بشن بهتره.درسته که اگه فکر هم نکنم قانونی برای مدرک کتبی حتی وجود داشته باشه اما خیلی ها از این قضیه بی اطلاع هستند و وقتی مدرک کتبی وجود داشته باشه خودشونو موضف می دونن بهش پایبند باشن.بعضی هم واقعا وجدان دارن که خدا خیرشون بده
با این افراد با وجدان!! o-O کاری نمیشه کرد جز اینکه بهز حال زمانی کارشون گیر می کنه.و اون موقع هستش که وقتی شرکتی همچین عملی انجام داده باشه و دهن به دهن به گوش بقیه هم برسه، طبیعتا فکر نکنم گرافیست عاقلی حاضر بشه موقعیت کاری و عقلانی خودشو به خطر بذاره و برای چیزی که قرار نیست پولی بابتش پرداخت بشه وقت بذاره
اما همه ی چیزهایی که گفتم نسبی هستش و کاری هم نمیشه کرد
موفق باشید