چگونه از کپی رایت لوگو خود دفاع کنیم

echessdesign

مدیر انجمن طراحی وب
دورد بر شما
بنا بر در خواست شرکتی مبنی بر طراحی لوگو، برای اونها لوگویی طراحی کردیم که ابراز کردند که از لوگو خوش شان نیامده اما متعجبانه امروز دیدم که از لوگویی که برای آنها طراحی کرده بودیم بدون توجه به پرداختی پولی به ما و یا اجازه از ما، آن را در بیلبوردی استفاده کردند.
آیا قانونی وجود داره که از حق خودمان دفاع کنیم؟
پیشاپیش از راهنمایی شما سپاسگزاریم.

Kintaro

Member
سلام آقا اين بلا سرمن هم آمده من واسه مهد كودك سر كوچمون لوگو آرم كاتالوگ و ... زدم زنيكه گفت بزار اينجا بمانه گفت ولي من زياد خوشم نيومد از اين طرحهاچند روز بعد ديدم همه جا پر شده از كاتلوگ ها و..... در ضمن اسم ان مهد كودك پروانه هاي رنگارنگ است اصلا وقتي ديدم شاخ در اوردم گفتم حالا خوبه خوشش نيامده بود زنيكه

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
دقیقا همونی که البرز گفت درسته. شما اگر میخواید به عنوان نمونه طرحی رو به مشتری بدید حتما روی کل طرح یه واترمارک بزنید که غیرقابل استفاده باشه.

alireza-metal

Active Member
تو هنوز این زنها رو نشناختی ؟!!!--- بابا ای ول !

البته منظورم به همه نیست -- ولی بیشترشون از اون چیز یکه فکر میکنی یه چیزی ....

NAKOOT

Well-Known Member
دقیقا همونی که البرز گفت درسته. شما اگر میخواید به عنوان نمونه طرحی رو به مشتری بدید حتما روی کل طرح یه واترمارک بزنید که غیرقابل استفاده باشه.

واتر مارک هم هیچ فایده ای نداره ...
دوست عزیز متاسفانه هیچ راهی نداره و نیست ...
اینجا ایرانه دیگه ...

Mandana

Active Member
تو هنوز این زنها رو نشناختی ؟!!!--- بابا ای ول !

البته منظورم به همه نیست -- ولی بیشترشون از اون چیز یکه فکر میکنی یه چیزی ....
به دلیل توهین به ساحت مقدس خانومها به شما یه کارت قرمز با خالهای زرد داده می شود
onion032.gif
:دی

کینتارو جان درسته توی صحبتهاتون به کسی توهین نشده اما محیط فرهنگیه.اگه یک مقدارکی توی انتخاب کلماتتون دقت کنید واقعا خجالتم دادین.با تشکر
onion049.gif

و در مورد واتر مارک، واقعا کاری نمیشه کرد
onion037.gif

من خودم یه پوستر برای عاشورا طراحی کرده بودم که توی چند تا سایت برای نظرخواهی گذاشته بودم.کار دانشگاهم بود
onion028.gif

چند روز پیش اون رو بدون هیچ گونه اجازه ای که از من گرفته بشه توی سایت دانشگاه آزاد سبزوار!!! دیدم.وقتی چنین افرادی نسبت به اینگونه مسائل بی اعتنا هستند از افراد عادی چه انتظاری میشه داشت؟
onion039.gif

من برام مهم نبود که پوسترم اونجا گذاشته بشه حتی میشه گفت خوشحال هم می شدم.اما وقتی دیدم بدون اجازه اونجا قرار داده شده واقعا احساس خوبی پیدا نکردم
خیلی از طراحان و گرافیست ها نسبت به قضیه ی کتبی مساله بی اعتنا هستند، سر قیمتی توافق می کنند و کار رو تحویل میدن.هیچ مدرک کتبی ای هم جایی درج نمیشه
اما اگه شما ازشون بخواید قراردادی وضع کنن که نسبت به قضیه متعهد بشن بهتره.درسته که اگه فکر هم نکنم قانونی برای مدرک کتبی حتی وجود داشته باشه اما خیلی ها از این قضیه بی اطلاع هستند و وقتی مدرک کتبی وجود داشته باشه خودشونو موضف می دونن بهش پایبند باشن.بعضی هم واقعا وجدان دارن که خدا خیرشون بده
onion059.gif

با این افراد با وجدان!! o-O کاری نمیشه کرد جز اینکه بهز حال زمانی کارشون گیر می کنه.و اون موقع هستش که وقتی شرکتی همچین عملی انجام داده باشه و دهن به دهن به گوش بقیه هم برسه، طبیعتا فکر نکنم گرافیست عاقلی حاضر بشه موقعیت کاری و عقلانی خودشو به خطر بذاره و برای چیزی که قرار نیست پولی بابتش پرداخت بشه وقت بذاره
اما همه ی چیزهایی که گفتم نسبی هستش و کاری هم نمیشه کرد
onion038.gif

موفق باشید

GFX Master

ببینید الان توی دنیای گرافیک و همینطور وب برای نشون دادن یه نمونه عکس به بازدید کننده تنها راهی که وجود داره قرار دادن یه نوشته روی کل عکس بعنوان واترمارک هست. البته به قول شما همون واترمارک رو هم اگر کسی وارد باشه میتونه پاک کنه. اتفاقا کار راحتی هم هست. منتها همونطور که گفتم فعلا تنها راهش همینه. اگر شما راه دیگه ای بنظرتون میرسه بگید.

البته این موضوعی که این دوستمون براشون پیش اومده یه موضوع میشه گفت شخصیه. چون اکثر شرکتهایی که تو زمینه تبلیغات کار میکنن به هیچ وجه عمل این دوستمون رو انجام نمیدن. مثلا تو شرکتی که خود من کار میکنم قبل از اینکه برای مشتری کاری طراحی بشه باهاش قراداد بسته میشه. میخواد این طرح یه لوگوی ساده باشه میخواد یه وب سایت بزرگ باشه یا حتی آگهی های تبلیغاتی و ... هیچ فرقی نداره. قبلش قرارداد بسته میشه. بعد از بستن قرارداد از مشتری یه پولی بعنوان بیعانه (مقدار بیعانه به نسبت نوع قرارداد و نوع کار گرفته میشه) گرفته میشه. بعد از طراحی کار و تموم شدن اون از مشتری میخوایم که بیاد و تو خود شرکت کار رو ببینه. اگر همینجا کار رو ok کرد بقیه مبلغ طبق قرارداد گرفته میشه و کار تحویل داده میشه. اگر نقصی داشته باشه که از نظر هر دو طرف قراداد منطقی بود اصلاح میشه و اگر مشتری کلا طرح رو رد کرد طبق قرارداد یه مبلغی از بیعانه بخاطر وقت و هزینه ای که طراح روی کار صرف کرده از کل مبلغ بیعانه برداشته میشه و بقیه بیعانه به مشتری پس داده میشه. به هیچ عنوان هم به مشتری اجازه بیرون بردن طرح از شرکت داده نمیشه مگر اینکه مشتری کل طرح رو ok کرده باشه.

echessdesign

مدیر انجمن طراحی وب
متشکرم از راهنمایی شما
اما این همه ادعای صنف داشتن، انجمن داشتن، و ......
هنوز نمی تونند از حقوق یک طراح دفا کنند، اما مسلما در ادعای سازمندهی منظم کم ادعا نیستند.....

GFX Master

متشکرم از راهنمایی شما
اما این همه ادعای صنف داشتن، انجمن داشتن، و ......
هنوز نمی تونند از حقوق یک طراح دفا کنند، اما مسلما در ادعای سازمندهی منظم کم ادعا نیستند.....

خوب مگه شما عضو این صنف یا سازمان هستی؟!
913.gif

حرف شما کاملا درسته. هر صنفی وظیفه داره که از اعضای خودش تو هر زمینه ای دفاع کنه اما بشرطی که اولا اون فرد عضو رسمی و قانونی این صنف باشه و دوما مدرک قانونی برای ارائه داشته باشه. شما گمون نمیکنم این 2 شرط رو داشته باشی (طبق گفته های خودتون). مثل این میمونه که شما به یه نفر پولی رو بدی بدون گرفتن هیچ مدرک و رسیدی بعد بری ادعا کنی که من به فلانی پول دادم. خوب ازت میپرسن طبق چه مدرک و سندی؟!
4i3dqao.gif

echessdesign

مدیر انجمن طراحی وب
صحیح می فرمایید اما صحبتهای شما آدم رو یاد کاغذ بازی اداره های دولتی میندازه، همیشه راهی برای فرار از مسیولیت ها وجود داره،....
پاینده باشید

جدیدترین ارسال ها

بالا