چگونه از پروژه های افتر افکت در پریمیر استفاده کنیم

rezalp

Member
سلام
یک سوالی دارم
مثلا یک پروژه ای با افترافکت درست کردیم مثل یک لوگو یا مثلا یک گوینده در تلویزیون میخواهد صحبت کند و بعد در تلویزیون اسمش زیرش نوشته میشود بطور انیمیشن خوب من هم همین زیر نویس را در افترافکت درست کردم و حالا میخواهم همین پروژه را بیارم در فیلمی که در پریمیر درست کردم اما میخواهم بدانم چگونه باید این کار را انجام دهیم
خیلی ممنون
خداحافظ

:Mohsen:

کاربر باتجربه
سلام دوست من
شما اگه از پريمير و افتر افكت cs3 استفاده مي كني، اين كار تا حدي قابل انجامه
حتما مي پرسي تا چه حدي
خوب، اگه افكتهايي كه توي افتر افكت روي كارتون استفاده كرديد افكتهايي هستن كه تو پرمير هم وجود دارن مي توني هر دو نرم افزارو همزمان باز كني و از افتر به پريمير كپي و پيست كني!
ولي اگه اين جوري نيست و كاراي زيادي تو افتر انجام دادي كه با اين روش منتقل نمي شن بهترين راه اينه كه به صورت transparent و با فرمت Quick time خروجي بگيري و وارد پرمير كني
آموزش transparent كردن هم توي انجمن افتر افكت هست
موفق باشي

rezalp

Member
سلام
ممنون از راهنمائی
برای افتر افکت 7 پرو و پریمیر 2 میخواستم و این را گفتم چون همه میگن محصولات ادوبی با هم هماهنگی دارن یعنی نمیشود این فیلمی که در حال حاظر در پریمیر ادیت کردم را وارد افتر افکت کنم و یا پروژه ای که در افتر افکت درست کردم را وارد پریمیر کنم
ممنون میشوم اگر بیشتر راهنمائی کنید
خداحافظ

:Mohsen:

کاربر باتجربه
عليك سلام
رضا جان من تو افتر افكت 7 يادم نيست، ولي cs3 برو تو file و بعد export و بعدشم adobe premiere pro project رو بزن، بعد فايل رو وارد پرميرش كن
برا پرمير: بوسيله adobe Dynamic Link تو منوي file هم مي توني ارتباط بين پرمير و افتر برقرار كني كه احتمالا فقط برا cs3 هست (من خودم تا حالا با اين كار نكردم!!!)

بهترين راه اينه كه به صورت transparent و با فرمت Quick time خروجي بگيري و وارد پرمير كني
آموزش transparent كردن هم توي انجمن افتر افكت هست

خوب اگه هيچ كدوم از راه هاي بالا جواب نميده اين كارو كن!

جدیدترین ارسال ها

بالا