چگونه اخبار سایتم و توی یاهو مسنجر نمایش بدم

namahang

Member
سلام دوستان
من می خواستم اخرین اخبار سایتم و توی یاهو مسنجر نمایش بدم یه کاری مثل همین مجید انلاین خودمون
توی انجمن هم سرچ کردم.چند تا تاپیک گیرم اومد ولی همشون لینک هایی که واسه اموزش داده بودن لینک هاش خراب بود.خلاصه چیزی گیرم نیومد.ممنون میشم اموزش کامل بهم بدید
بای

YTERROR

Active Member
:) شما باید در مرحله اول Rss سایتتون رو بدست بیاورید که برای این کار تویی فرم بارها تکرار شده و ....

در مرحله بعد باید در یک فایل اچ تی ام ال یا ... بروی یک هسات آپلود کنید سپس با دستورات رجیستری آدرس اون فایل بروی هاست را وارد کنید سپس فایل رو برای دانلود بگزارید :)

بدلیل تکرار زیاد آموزش و .... بصورت کلی توضیح دادم هر جاش مشکل دارید بگید

موفق و پیروز باشید

namahang

Member
سلام.کجا میشه اموزش کاملش و گیر بیارم.گام به گام
خیلی کارم گیره.ممنون میشم راهنماییم کنید

SARGASHTEH

Member
این امکان واسه سایت شما نیست چون سایت شما فقط htmlو استاتیک است و rss نداره به همین خاطر نمی توانید اخبار و... را در یاهو مسنجر قرار دهید

YTERROR

Active Member
:) شما برای نمایش هر فایل اچ تی ام الی که بروی هر هاستی آپلود کردید در یاهومسنجر کافیه این کد رودر یک ادیتور کپی کنید و آدرس فایلتون رو بجای ستاره ها بگزارید تا با کلیک کردن کاربران بروی این فایل اون فایل اچ تی ام ال که م یتونه حاوی هر چیزی باهش در یاهو مسنجر نمایش داده شود

PHP:
Windows Registry Editor Version 5.00

[HKEY_CURRENT_USER\Software\yahoo\pager\View\YMSGR_AGBD]
"content url"="http://www.********.com/linkdooni.htm"
"Display Bmp"="YView\\headlines.bmp"
"Display Name"="My Links"
"Stat Letter"="A"
"default"=dword:00000004
"MinHeight"=dword:0000001e
"PreferHeight"=dword:00000179
"Resizable"=dword:00000001

و فایل رو به نام adel.reg بگزارید یا هر نام با پسوند رجیستری

موفق و پیروز باشید

آخرین ویرایش:

amir01

Well-Known Member
1- یه سوال من برای سایتم آر اس اس هم دارم فقط کافیه که اون آدرس "content url" رو تغییر بدم؟؟
2- من یه سری قبلا این کارو کردم ولی مثل اینکه تو ورژن های جدید یاهو جواب نمیده . درسته؟؟

irdavidnet

Banned
امیر جون درسته ، توی ورژن 8 یا فکر کنم 7,5 و 8 دیگه یاهو دیسیبل کرده ، در واقع اون iframe به جای قسمت بازی ها و رادیو و ... یاهو بود که پایین یاهو مسنجر بود

جدیدترین ارسال ها

بالا