چه گونه می توان بر روی یک دکمه یا لینک روی وب کلیک کرد ؟

hosein_scan

New Member
سلام خدمت دوستان و بزرگواران

من میخواستم با MMB یه برنامه بنویسم که بشه باهاش روی یه لینک یا دکمه ی خاص کلیک کرد ( البته توی وب )

یعنی من ابزار بروزر رو توی فرمم لود کنم، بعد یه سایت باز کنم، برنامه خودش اوجاهایی رو که میخوام برام کلیک بزنه

میشه کاری کرد یا نه

ممنون از اساتید . . . :rose:

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
دوست عزيز

در حالت عادي چنين امكاني رو نداريد. راه حلي كه به ذهنم ميرسه كمي پيچيده هست اما چيزي كه مدنظر شماست رو شبيه سازي ميكنه.

پيشنهاد ميكنم با توابع Mou*** و MouseY موقعيت فعلي ماوس رو بدست بياريد و تو متغيرهايي نگه داريد. بعد با پلاگين Small Plugin كرسر ماوس رو به نقطه اي كه دكمه شما قرار داره هدايت كنيد و كليك كنيد و مجددا كرسر به نقطه قبلي خودش يعني مقدار متغيرها برگردونيد.

دراينصورت رو دكمه شما تو صفحه وب موردنظر كه با شي HTML تو پروژه نمايش داده ميشه كليك ميشه و عمليات موردنظر شما اجرا خواهد شد.

موفق باشيد.

For.sajjad

Member
با سلام دوست عزيز اگر جستجو مي فرموديد پيدا مي كردين چون اين يه روزي سوال من هم بود در اون موقع دوستان اين كد رو به من پيشنهاد داده بودن
کد:
[SIZE=2][COLOR=#010101]url$ = [/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=#800000]'javascript:document.getElementById(\'Send\').click()'[/COLOR][/SIZE]
[B][SIZE=2][COLOR=#000080]Browser[/COLOR][/SIZE][/B][SIZE=2][COLOR=#010101]("Browser","url$")[/COLOR][/SIZE]
[B][SIZE=2][COLOR=#000080]Browser[/COLOR][/SIZE][/B][SIZE=2][COLOR=#010101]("Browser","Refresh")[/COLOR][/SIZE]
فقط به جاي Send نام دكمه رو قرار مي ديد
ويرايش شد..
مثل اينكه evil_gates عزيز زودتر جواب دادن ايشون استاد MMB هستن به توصيه ايشون عمل كنيد.

آخرین ویرایش:

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
با سلام دوست عزيز اگر جستجو مي فرموديد پيدا مي كردين چون اين يه روزي سوال من هم بود در اون موقع دوستان اين كد رو به من پيشنهاد داده بودن
کد:
[size=2][color=#010101]url$ = [/color][/size][size=2][color=#800000]'javascript:document.getelementbyid(\'send\').click()'[/color][/size]
[b][size=2][color=#000080]browser[/color][/size][/b][size=2][color=#010101]("browser","url$")[/color][/size]
[b][size=2][color=#000080]browser[/color][/size][/b][size=2][color=#010101]("browser","refresh")[/color][/size]
فقط به جاي send نام دكمه رو قرار مي ديد
ويرايش شد..
مثل اينكه evil_gates عزيز زودتر جواب دادن ايشون استاد mmb هستن به توصيه ايشون عمل كنيد.

دوست من
ظاهرا به صورت سوال دوستمون دقت نكرديد:
باهاش روی یه لینک یا دکمه ی خاص کلیک کرد

روشي كه شما گفتيد براي لينكها پاسخگو نيست.

ممنون و موفق باشيد

hosein_scan

New Member
evil_gates جان دست شما درد نکنه
و ممنون از راهنماییت

ولی اگر ممکنه اون پلاگین رو هم برام بزار و همچنین نحوه ی کار کردن باهاشو

خیلی لطف می کنی

و البته یه سوال: چرا مقدار X و Y موس رو توی یه متغیر نگه دارم؟ مگه بهش نیازی دارم؟
X و Y موس هرجایی کهی می خواد باشه، من هدایتش میکنم اونجایی که میخوام

مگه نمیشه این جوری؟

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
دوست عزيز
Small Plugin جزو پلاگينهايي هست كه در زمان نصب برنامه تو مسير نصب قرار ميگيره. براي ليست دستوراتي كه ميشه به اين پلاگين صادر كرد هم ميتونيد به فايل PluginIndex تو همون مسير نصب برنامه پوشه Plugin مراجعه كنيد.

اما اينكه چرا موقعيت اول ماوس رو نگه ميداريم به اين خاطر هست كه بعد از كليك كردن روي آيتم موردنظر مجددا كرسر ماوس رو به مكان قبلي خودش برگردونيم. البته اين در صورتي كه هست كه شما نخوايد كاربر متوجه جابجا شدن ماوس در صفحه بشه و ماوس همچنان در اختيار كاربر باشه.

در غير اينصورت احتياجي به استفاده ازش نيست.

موفق باشيد

For.sajjad

Member
سلام مجدد
evil_gates عزيز حق با شماست من درست نخونده بودم راستي تو اون راهكاري كه دادين اگه صفحه اسكرول بشه ديگه روي چيزي كه ما مي خوايم كليك نميشه كه نه؟
يه سوال داشتم چون من با جاوا و HTML آشنايي ندارم مي خواستم بدونم نميشه آدرس لينكي رو كه مي خوايم روش كليك كنيم در يك دكمه قرار بديم (تو همون صفحه وب ) و اونو پنهان كنيم بعد با همون كدي كه گذاشته بودم روي اون دكمه كليك بشه؟

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
سلام مجدد
evil_gates عزيز حق با شماست من درست نخونده بودم راستي تو اون راهكاري كه دادين اگه صفحه اسكرول بشه ديگه روي چيزي كه ما مي خوايم كليك نميشه كه نه؟
يه سوال داشتم چون من با جاوا و HTML آشنايي ندارم مي خواستم بدونم نميشه آدرس لينكي رو كه مي خوايم روش كليك كنيم در يك دكمه قرار بديم (تو همون صفحه وب ) و اونو پنهان كنيم بعد با همون كدي كه گذاشته بودم روي اون دكمه كليك بشه؟

بله دوست عزيز
اگه صفحه اسكرول بشه ديگه نميتونيد رو اون كليد كليك كنيد.

براي حل اين مشكل پيشنهاد ميكنم يا با كمك كدهاي جاوا لينك موردنظر رو هميشه تو بالاترين لايه صفحه نگه داريد مثل همين تبليغاتي كه الان گوشه پايين سايت مجيدآنلاين هست و جاش هم ثابته

يا اينكه اصلا HotSpot روي قسمتي از شي HTML بزاريد تا با كليك روي اون دستوري انجام بشه.

نميدونم منظورتون رو درست متوجه شدم يا نه؟!!!

For.sajjad

Member
بله اين هم يه راهكاريه
لطفا به اين قسمت سوالم هم پاسخ بديد(فك كنم واضح باشه ولي اگه واضح نبود به لطف خودتون ببخشيد (بفرماييد تا اصلاح كنم)):دي:green:

hosein_scan

New Member
جناب evil_gates :

يه سوال : من تونستم موس رو حركت بدم، ولي يه مشكلي هست !

وقتي ميخواد اون اسكريپت ران بشه، خوب طبيعتاً بايد روي يه دكمه اي كليك بشه تا ران بشه، اون مختصاتي كه توي اسكريپت من دادم ( كه با اون پلاگ اين كار ميكنه ) از اونجايي كه كرسر موس هست حساب ميكنه !

نه از بالاترين جاي فرم سمت چپ !

نمي دونم منظورمو رسوندم يا نه؟

يعني اگر دكمه اي كه من روش كليك ميزنم تا اين عمليات انجام بشه، مثلا بالاي صفحه ي فرم من باشه، و من توي كد گفته باشم بروي روي مختصات 500 در 500 كليك كن، كرسر از صفحه خارج ميشه و من نمي بينمش !!!!!!

چه كنيم استاد . . .

آخرین ویرایش:

hosein_scan

New Member
راستي، يه سوال ديگه هم داشتم،

ببخشيد تو رو خدا ،

دستوري هست كه بشه باهاش به برنامه حالي كرد، وقتي يك صفحه ي html به صورت كامل لود شد بعد بره سراغ يه دستور ديگه و بعد اونو اجرا كنه ؟

مر30 :)

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
يه سوال داشتم چون من با جاوا و html آشنايي ندارم مي خواستم بدونم نميشه آدرس لينكي رو كه مي خوايم روش كليك كنيم در يك دكمه قرار بديم (تو همون صفحه وب ) و اونو پنهان كنيم بعد با همون كدي كه گذاشته بودم روي اون دكمه كليك بشه؟
بله دوست من اين امكان وجود داره. شما ميتونيد براي دكمه مربوطه يك اكشن بزاريد كه آدرس موردنظرتون رو داره. در مورد مخفي كردن دكمه نظري ندارم.

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
جناب evil_gates :

يه سوال : من تونستم موس رو حركت بدم، ولي يه مشكلي هست !

وقتي ميخواد اون اسكريپت ران بشه، خوب طبيعتاً بايد روي يه دكمه اي كليك بشه تا ران بشه، اون مختصاتي كه توي اسكريپت من دادم ( كه با اون پلاگ اين كار ميكنه ) از اونجايي كه كرسر موس هست حساب ميكنه !

نه از بالاترين جاي فرم سمت چپ !

نمي دونم منظورمو رسوندم يا نه؟

يعني اگر دكمه اي كه من روش كليك ميزنم تا اين عمليات انجام بشه، مثلا بالاي صفحه ي فرم من باشه، و من توي كد گفته باشم بروي روي مختصات 500 در 500 كليك كن، كرسر از صفحه خارج ميشه و من نمي بينمش !!!!!!

چه كنيم استاد . . .

لطفا فايلتون رو پيوست كنيد تا مشكلتون رو بهتر بررسي كنيم.

استي، يه سوال ديگه هم داشتم،

ببخشيد تو رو خدا ،

دستوري هست كه بشه باهاش به برنامه حالي كرد، وقتي يك صفحه ي html به صورت كامل لود شد بعد بره سراغ يه دستور ديگه و بعد اونو اجرا كنه ؟

مر30
خير تا جايي كه بنده اطلاع دارم. البته شما ميتونيد از ScriptTimer ها استفاده كنيد و دستورات رو بعد از مدت زمان خاصي اجرا كنيد اما نميتونيد به طور دقيق بگيد آيا در اين زمان صفحه موردنظر كامل لود شده يا نه

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
راستي، يه سوال ديگه هم داشتم،

ببخشيد تو رو خدا ،

مر30 :)
خاطرم هست قبلاً یکی از دوستان ترفندی رو بکار برده بودن.
اگر قسمت Status Bar شئ HTML رو فعال کنید، میبینید که یک Progress Bar داره که وقتی صفحه کاملاً لود شد تا آخر میره.
حالا ایشون اومده بودن و با استفاده از پلاگین SysMetrics و تابع GetPixelColor اون قسمت Progress Bar رو مورد تحلیل قرار داده بودن که مثلاً وقتی در پیکسل فلان (که میشه آخر Progres Bar - نقطه ی 100%) وقتی رنگ از مثلاً خاکستری به سبز تغییر کرد یعنی صفحه کامل لود شده...

hosein_scan

New Member
آقایون اساتید واقعا ممنون بابت راهنمایی هاتون، مشکلاتم به شکر خدا تا اینجا حل شده و موردی نیست

فقط یه مشکل کوچک دیگه:

چه جوری می تونم به ترتیب یک سری لینک ها رو توی برنامه باز کنم که این کلیک ها روشون انجام بشه

مثلا من 5 تا لینک دارم که میخوام روی همشون کلیک بخوره، نمی خوام 5 تا اسکریپت بزارم

یه دستوری چیزی که بشه باهاش به MMB حالی کرد این لینک ها رو به ترتیب لود کن توی HTML ت

و البته یه گیره کوچولوی دیگه:

در هنگام لود شدن بعضی از صفحات توی MMB ( در ابزار HTML ) بعضا Error میده که میگه اسکریپت سایتی که شما بازش میکنید مشکل داره، در صورتی که این جور نیست.

چه جوری میشه این Error رو بهش بگیم که نده ؟

اینم بگید که دیگه شاهکار کردید :rose:

آخرین ویرایش:

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
دوست عزيز
در مورد سوال اولتون پيشنهاد ميكنم آدرس لينكهاتون رو تو يك متغير آرايه‌اي بريزيد و بعد تو يك حلقه به ترتيب مقدار متغير آرايه‌اي رو فراخواني و دستورات موردنظر رو براش اجرا كنيد.

در مورد سوال دوم هم لطفا يك نمونه از مشكلي داريد رو پيوست كنيد.

hosein_scan

New Member
دوست عزيز
در مورد سوال اولتون پيشنهاد ميكنم آدرس لينكهاتون رو تو يك متغير آرايه‌اي بريزيد و بعد تو يك حلقه به ترتيب مقدار متغير آرايه‌اي رو فراخواني و دستورات موردنظر رو براش اجرا كنيد.

در مورد سوال دوم هم لطفا يك نمونه از مشكلي داريد رو پيوست كنيد.

خوب میشه یه نمونه برنامه ای که همچنین کاری رو میشه باهاش انجام داد پیوست کنید؟
آخه من کار با آرایه ها و خوندن از اونها رو بلد نیستم

ممنون

در مورد ارور اسکریپت هم چشم یه نمونه پیوست میکنم

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
خوب میشه یه نمونه برنامه ای که همچنین کاری رو میشه باهاش انجام داد پیوست کنید؟
آخه من کار با آرایه ها و خوندن از اونها رو بلد نیستم

ممنون

در مورد ارور اسکریپت هم چشم یه نمونه پیوست میکنم

دوست عزيز
توصيه ميكنم كتاب آموزشي جناب silver cover رو مطالعه كنيد. منبع آموزشي خوبي خواهد بود. ضمن اينكه راجع به آرايه‌ها تو مبحث آموزش قدم به قدم پلاگين SQLite صفحه دوم جناب nevercom توضيحات لازم رو دادن.

در مورد سوالتون هم اين كد رو آزمايش كنيد لطفا:
کد:
url$[1] = 'your 1st url'
url$[2] = 'your 2nd url'
url$[3] = 'your 3th url'
url$[4] = 'your 4th url'
For i=1 To 4
  Browser("Browser","url$[i]")
  ** and other commands
Next i

جدیدترین ارسال ها

بالا