چه کسی برای من دومین خرید میکند ؟ کمک . . فوری

سلام . بنده مدتی هست که میخوام دومین بخرم اما چون به قول معروف نوجوون هستم با فوت و فن بانک . . کارت و . . . آشنایی ندارم . گفتم اگه یه با معرفت پیدا بشه و از طریق آنلاین برام بخره عوضش یه کارت شارژ براش میخرم تا هم سر من بی کلاه نمونه و هم اون فرشته ی نجات (آقای با معرفت) عوض خرید کارت شارژ بخره . من ‎.ir میخوام که احتمالأ 3 هزارتومن هست . لطفأ کسی منو مسخره نکنه من جدی دارم میگم .اگه کسی کارت بانکی برای خرید داره اعلام کنه . یا علی

Mr.Steres

Active Member
بده بزرگ ترت بریزه خوب ؟ بشر تو قرار بزرگ بشی ا ! یه دفه که ریختی یاد می گیری مهارت های زندگی یاد بگیر 

E-Boy

کاربر فعال انجمن طراحی وب سایت
سلام دوست عزیز .
خسته نباشید .
بین خودمون بمونه ولی من هم 16 سالم بیشتر نیست .
از 14 سالگی به صورت بسیار سطح پایین طراحی وب رو شروع کردم .
اما الآن به جایی رسیدم که توی خونموم کلاس خصوصی میزارم .
باید به 20 ساله ها درس بدم .
خیلی مسخره هست نه . :)lol: )
شما می خواین یه دامنه بگیرین .
اول از هر چیزی باید بهتون بگم که تجربه به من ثابت کرده هرچی قیمت دامنه گرون تر باشه مورد اعتماد تر هست .
البته قیمت به چیز های دیگه ای هم مربوط میشه که بهتره مطرح نشن .
در ضمن نیازی نیست که حتما با کارت پرداخت کنید که .
برید بانک پول بریزین به حساب بعد شماره فیش رو بدین به شرکتی که قراره براتون دامنه ثبت کنه .
در ضمن توجه کنید که تمام بخش های دامنه ایمیل یا اسم خودتون باشه و فقط بخش امور مالی نام یا ایمیل شرکتی باشه که می خواد براتون پرداخت کنه .
سعی کنید خودتون کار هاتون رو انجام بدین و به دیگران نیازمند نباشین .
سوالی بود درخدمتم .
موفق باشید .

سلام دوست عزیز .
خسته نباشید .
بین خودمون بمونه ولی من هم 16 سالم بیشتر نیست .
از 14 سالگی به صورت بسیار سطح پایین طراحی وب رو شروع کردم .
اما الآن به جایی رسیدم که توی خونموم کلاس خصوصی میزارم .
باید به 20 ساله ها درس بدم .
خیلی مسخره هست نه . :)lol: )
شما می خواین یه دامنه بگیرین .
اول از هر چیزی باید بهتون بگم که تجربه به من ثابت کرده هرچی قیمت دامنه گرون تر باشه مورد اعتماد تر هست .
البته قیمت به چیز های دیگه ای هم مربوط میشه که بهتره مطرح نشن .
در ضمن نیازی نیست که حتما با کارت پرداخت کنید که .
برید بانک پول بریزین به حساب بعد شماره فیش رو بدین به شرکتی که قراره براتون دامنه ثبت کنه .
در ضمن توجه کنید که تمام بخش های دامنه ایمیل یا اسم خودتون باشه و فقط بخش امور مالی نام یا ایمیل شرکتی باشه که می خواد براتون پرداخت کنه .
سعی کنید خودتون کار هاتون رو انجام بدین و به دیگران نیازمند نباشین .
سوالی بود درخدمتم .
موفق باشید .

سلام . از پاسخ شما متشکرم .
من اصلأ نمیخوام برم بانک . اگه شما تجربه دارین . خواهشمندم منو یاری کنید . من 14‎.8‎ سالمه تا 16 سالگی واسه خودم استاد میشم . الان هم در زمینه رایانه و وب حرفه ای هستم .
با من در تماس باشید .
‏09370451755
[email protected]

E-Boy

کاربر فعال انجمن طراحی وب سایت
سلام . از پاسخ شما متشکرم .
من اصلأ نمیخوام برم بانک . اگه شما تجربه دارین . خواهشمندم منو یاری کنید . من 14‎.8‎ سالمه تا 16 سالگی واسه خودم استاد میشم . الان هم در زمینه رایانه و وب حرفه ای هستم .
با من در تماس باشید .
‏09370451755
[email protected]
سلام دوست عزیز .
خسته نباشید .
من تا حالا با کارت پرداخت نکردم .
اگر می خواین برین بانک بگین تا بهتون یه شرکت خوب معرفی کنم .
موفق باشید .

سلام دوست عزیز .
خسته نباشید .
من تا حالا با کارت پرداخت نکردم .
اگر می خواین برین بانک بگین تا بهتون یه شرکت خوب معرفی کنم .
موفق باشید .

سلام مجدد . معرفی کنید تا ببینم چیکار میشه کرد .

Mr.Steres

Active Member
ای اقا من قدم به باجه نمی رسید می رفتم قسط می ریختم بابا !

روش پرداخت نقدی :

می ری بانم سمت چپ یا راستت یا دستگاه هست که شماره می ده ! یه دکمه داره می زنی یه شماره می گیری ! 10 مونده که شماره ات برسه به یدونه از باجه ها می گی یه فیش نقدی بده ! فیش رو می گیری 2 تا عین هم بالا و پایین فیش هست !

fishbanki.jpg

با اطلاعات عمومی خود پر کنید و موقعی که نوبتتون شد با پول بزاریدش دم باجه ! خودش اقاهه انجام می ده همه کارو بعد نصف فیش رو با مهر پرداخت بهتون می ده ! تمومه ... با این روش می تونی پول موبایل ، برق ، گاز و همه چیو بدید ! پول رو با فیش یادتون نره ....

تازه بانک های خصوصی اب پرتقال و کولر گازی هم دارند ...

پرداخت با کارت ( کارت به کارت ) :

کارت رو می دی می ره توی دستگان بعد رمزو می زنی بعد انتقال وجه > بعد یا شماره 16 رقمی کارتو می خواد یا مبلغ به ریال رو ... می نویسی و دکمه سبز رو میزنی بعدش اگر اوکی باشه می نویسه با موفقیت انجام شد . بهتون فیش هم میده و دریافت کارت رو می زنید و تموم ...

جدیدترین ارسال ها

بالا