چه کار کنم برنامه سی پی یو را کمتر اشغال کنه ؟

omid01

New Member
سلام
برنامه ای درست کردم و اونا اسکریپت تو حلقه انداختم ولی برنامه سی پی یو را خیلی (50%) اشغال میکنه. چه کار کنم.
باتشکر :shock:

BEHESHT

Well-Known Member
سلام

برای اشغال کمتر حجم کارکرد cpu توی قسمت project setting پایین پایین دست راست یه گزینه هستش به نام set Process Priority که می توانید میزان کار کشیدن از سی پی یو را تعیین کنید

در سه سطح کم متوسط زیاد

موفق باشی دوست عزیز

silvercover

کاربر متخصص
سلام

برای اشغال کمتر حجم کارکرد cpu توی قسمت project setting پایین پایین دست راست یه گزینه هستش به نام set process priority که می توانید میزان کار کشیدن از سی پی یو را تعیین کنید

در سه سطح کم متوسط زیاد

موفق باشی دوست عزیز

بنده چنین کاری رو توصیه نمی کنم. بهتر هست که خود کد ها و اسکریپت ها رو در ابتدای کار بهینه کرد.

سلام
برنامه ای درست کردم و اونا اسکریپت تو حلقه انداختم ولی برنامه سی پی یو را خیلی (50%) اشغال میکنه. چه کار کنم.
باتشک

اگر امکان داره نمونه ی کارتون رو درج کنید تا بیشتر بررسی بشه.

BEHESHT

Well-Known Member
بنده چنین کاری رو توصیه نمی کنم. بهتر هست که خود کد ها و اسکریپت ها رو در ابتدای کار بهینه کرد.

حق با آقا حامد هستش این جوری از سرعت برنامه شما کاسته میشه.

این به قول گفتنی راه آخره.

omid01

New Member
بله از اون طریق بلدم می خواستم ببنیم غیر از این جور دیگه ای میشه این کار را کرد یا نه؟

فایل را هم ضمیمه می کنم تا ببنید و نظر بدهید. راستی فایلم تبلیغاتی و طریق بستنش هم بلدید پس جسارت نمی کنم و بگم.

سپاسگزارم

پیوست ها

• 01.rar
    615.9 کیلوبایت · بازدیدها: 50

Silver Soft

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
:Dپسر خوب فایل exe رو گزاشتی که چی ؟ در هر صورت از رو همون فایل exe هم میشه فهمید چی کار کردی ...

میگم پس فایل های GIF یا swf به چه دردی میخورن و واسه چی ساخته شدن ؟

ubuntu

Member
اين که منابع زيادي مصرف بشه از خصلت‌هاي MMB هستش و کاريش نمي‌شه کرد. ولي بعضي از کدها به اين مشکل دامن مي‌زنن. مثل حلقه تکرار For اگه نياز ضروري به حلقه For‌ندارين مي‌تونين از Scripttimer استفاده کنين.

BEHESHT

Well-Known Member
درسته شما از حلقه استفاده نکرده اید اما دستور move to دستوری هست که MMB رو مجبور ایجاد حلقه میشه شما از چندین و چندیدن عکس و چندین و چندین Move to استفاده کردید شاید بگم من دیدم یه چیز حدود چهل تا حلقه تشکیل میشه.

دوست عزیز بهتر افکت هایی که Move to آنها مثل هم هست به جای این که یه حلقه اضافه کنید عکس رو به راحتی با دستور زیر جایگذاری کنید:
کد:
ReplaceImage("Bitmap","<SrcDir>\aks.png")

یه راه دیگه هم هست استفاده از Secure Layer متعدد اگر برات امنیت مهم هستش و گرنه فایل ها رو صفحه بندی جدا کن و هر حرکت رو تو یه صفحه بذار

بعد شما فقط صفحه رو load کن

این جوری مفسر یا همون پلیر MMB یه نفسی تازه می کنه و فشار به CPU نمی یاد

ترکیب این دو راه واسه کارتون رو پیشنهاد می کنم این راهی بود که من پیشنهاد می دم حالا مونده به عمل کرد شما.

موفق باشی

جدیدترین ارسال ها

بالا