MahmoodM30
مدیر <A href="http://forum.majidonline.com/forums/
سلام به همه دوستان عزیز و همیشگی انجمن مولتیمدیابیلدر میخواستم در مورد دیکامپایل کردن پروژه های ساخته شده بگم که بعضی ها میان اونهارو دکامپایل میکنن حالا میان به این کارشون هم افتخار میکنن و میگن که ما پروژه فلانی رو دکامپایل کردیم همین چند روز پیش بود که یکی از کاربرای این انجمن به من اس ام اس داد که پروژه هاتون رو دیکامپایل کردم اگه بخوایین من میتونم اون برنامه رو بهتون بدم در مقابلش هم چیز هایی رو از من میخواست که من هم اولش گفتم اون برنامه رو میخوام
ولی بعدش منصرف شدم
دیدم آخه بهش نیازی ندارم چون بالاخره کم و بیش یه چیزایی تو ام ام بی سرم میشه
و اگر هم بلد نباشم استاد های زیادی تو این انجمن هستن
( نور کام ، سیلور کاور ، سامان ، پیمان ، سیلور سافت ، اویل گیتس ، سیلور پی سی و ... ) که ایکی ثانیه میتونن بهم کمک کنن و البته بهتر اینکه خودم یاد بگیرم اینش مهمه یا خودم با یکم سعی و تلاش مخ رو به کار بندازم و اون چیزی رو که میخوام درست کنم.
خلاصه میخوام بگم که لزومی نداره اینجور افراد بیان پروژه ها رو دیکامپایل کنن و البته درمقابلش چیزی بخوان و اگه میخوان ببینن چطوری ساخته شده اگه مشکلی دارن میتونن تو انجمن مطرح کنن یا از سازنده بپرسن که چطوری این کار رو انجام دادی تا به جواب سوالشون پاسخ داده بشه خدا رو شکر تو این انجمن افراد و استاد های زیادی هست که حرفه ای هستن ( تو هر زمینه ای ) و میتونن خیلی راحت به همه کمک کنن به نظر من یاد گرفتن بهتر از دیکامپایله و به پیشرفت هم کمک میکنه. 
فقط در آخر میخواستم بگم که لزومی نداره دیکامپایل کنید بهتر اینکه یاد بگیرید.
ولی بعدش منصرف شدم
و اگر هم بلد نباشم استاد های زیادی تو این انجمن هستن
خلاصه میخوام بگم که لزومی نداره اینجور افراد بیان پروژه ها رو دیکامپایل کنن و البته درمقابلش چیزی بخوان و اگه میخوان ببینن چطوری ساخته شده اگه مشکلی دارن میتونن تو انجمن مطرح کنن یا از سازنده بپرسن که چطوری این کار رو انجام دادی تا به جواب سوالشون پاسخ داده بشه خدا رو شکر تو این انجمن افراد و استاد های زیادی هست که حرفه ای هستن ( تو هر زمینه ای ) و میتونن خیلی راحت به همه کمک کنن به نظر من یاد گرفتن بهتر از دیکامپایله و به پیشرفت هم کمک میکنه. 
فقط در آخر میخواستم بگم که لزومی نداره دیکامپایل کنید بهتر اینکه یاد بگیرید.