چه قطعاتی با هم مچ هستن؟؟؟

سلام دوستان
من می خواستم یک سیستم ببندم می خواستم ببینم چه مادربورد و چه رم و کلا چه قطعاتی رو با هم بخرم تا با هم مچ بشن
مثلا fsb یا اینجور آیتم ها که باید با هم مچ بشن
ممنون

AMD>INTEL

Member
ليست سازگاري رم مهمه كه اكثر شركتها يه ليست از رمهاي سازگار رو دارن . من دو رم ديدم روي همه بردها به خوبي كار ميكردند crucial , g.skill هر دو عالي بودند .
كلا مچ بودن يك مسئله غلط هست و سازگاري درست هست .

AMD>INTEL

Member
براي پردازنده هم cpu support ليست مادربرد رو قبل از خريد چك كنيد . روي پاور اصلا صرفه جوئي نكنيد بيش از 70% از مشكلات به خاطر مشكلات برق سيستم و گرما ميباشد كه با خريد يك كيس و پاور خوب پيشگيري ميكنيد . پيشنهاد من كيس cm 690 و پاور silent pro m از كولر مستر ميباشد .

mygood

Member
اول از همه نوع سی پی یو رو انتخاب کن . بعدش مادربورد . توی سایت سازنده مادربورد مورد نظر بری اطلاعات کامل بهت میده . بعد از اون میفهمی چه جور قطعه ای باید بخری .

ممنون از راهنمایی شما دوستان
حالا میشه بگید یک cpu و mainboard مناسب و مچ با هم و یک رم توپ معرفی کنید؟؟؟
ممنون

Mahdidis

Active Member
دوست عزیز :
1- شما اول باید سقف قیمت خرید رو بگید.
2- آیا برای کار خاصی می خواهید یانه ؟ مثل گرافیک یا بازی یا غیره ؟

سقف قیمت تا 500 تومان جا داره واسه همین 3 قطعه مادربورد و cpu و رم . می خوام با هم مچ باشن و جنس خوبی باشه
من بیشتر روی بالا بودن قدرت مادربورد و cpu و رم تاکید دارم چون بیشتر کارم پردازشی هستش تا گرافیکی ولی نمی خوام گرافیکش هم آشغال باشه

آخرین ویرایش:
داداش رم يادت رفت بگي
در ضمن داداش اين كارت گرافيكي كه معرفي كردي خيلي خفه گفتم من كارم گرافيكي نيست بيشتر رو رم و مادربورد و cpu تاكيد دارم
ممنون بابت mainboard و cpu خيلي مناسب هستن فقط يك رم توپ هم كه به اين قطعات بخوره معرفي كني تمومه
ممنون

آخرین ویرایش:

Mj

Well-Known Member
سلام با احترام به نظر تمامی دوستان!
به نظرم اگه تمامی قطعاتت رو از یک برند انتخاب کنی مچ ترین سیستم رو بستی اما هیچ وقت فراموش نکن که بعضی از شرکتها با هم قرار داد دارن و طبق معاهده ای ملزم شدن که در بازار خرید و فروش در سراسر دنیا هم دیگرو ساپرت کنن مثل شرکت AMD و ATI وGIGABYTE یا چهار شرکت ASUS و NVIDIA و KINGSTONE و INTEL ببین من نمیگم اگه AMD و ASUS رو کنار هم قرار بدی بده اما همیشه طبق configur ی که برای user روی جعبه کالا تعیین شده توجه کن و از راهنمائی های خود شرکت ها استفاده کن و به حرف مغازه دارا هم اعتماد نکن

Mj

Well-Known Member
اما پیشنهاد من:
Ram:2GB DDR3 bus 1333 PATRIOT با گارانتی الماس
VGA GeFORSE 9800 1GB of memory bus DDR3 GPU 180x
CPU intel 8400 2 core 4MB cash
الان مدل های جدید مادر بورد دستم نیست اما یه تحقیق روی P5Q asus از نوع 2010 بکن

AMD>INTEL

Member
مچ بودن رو فراموش كنيد . به ليست سازگاري برد توجه كنيد . دنبال پاور قدرتمند بر اساس نياز سيستم باشيد

جدیدترین ارسال ها

بالا