چه طور میشود فایل category.php در وردپرس ساخت ؟

باسلام خدمت اساتید محترم . دوستان من میخواهم کاری کنم وقتی کاربر روی یک موضع کلیک میکند مثلا " نرم افزار " زیر شاخه های موضوع " نرم افزار " در یک صفحه نمایش
داداه بشه و وقتی روی یکی از زیر شاخه ها کلیک میشود . تمام عنوان های مطالب اون زیر شاخه به صورت لیست نمایش داده بشه : مثل این سایت
دوستان وقتی ندارم خواهش میکنم کمک کنید

omrdabakhte

Member
سلام دوست عزیز
از محتوا و کد های قالب index.php استفاده کنید . به این ترتیب که فایل category.php رو بسازید و کدهای index.php رو داخلش بذارید .
اگر قالب استاندارد باشه مشکلی پیش نمیاد .

bestdata

Active Member
می تونید یکی از تم ها پیش فرض وردپرس برای طراحی این فایل کمک بگیرید و ببینید از چه کد هایی استفاده کرده

درسته میتونم صفحه رو بیارم بالا . ولی من میخواهم عنوان تمام مطالب اون موضوع به صورت لیست قرار بگیرد ؟

bestdata

Active Member
بستگی به تم داره
اما راهنمایی اینکه اگر مستقیم از کد loop دسته استفاده کرده باشید خوب کافیه ویرایش کنید و فقط عنوان ها رو نشون بده
اگه از طریق کدی ، کد loop دسته را صدا می زنید باید به کد loop دسته مورد نظر برید و اونجا ویرایش کنید

تو تم های پیشفرض کد loop درون فایل هایی هست که در اسمشان کلمه loop رو دارند مثلا فایل loop.php

من دارم فایل
category.php از ابتدا مینویسم . اگه امکان داره loop این عملیات رو برای من بفرستید
که فقط عنوان رو نمیش بده . بعد بتونم تعداش رو هم محدود کنم . تشکر فراوان

جدیدترین ارسال ها

بالا