چه طور به خاصیت type برخی تگ ها مثل input دسترسی به صورت عمومی در فایل css داریم؟

masima

Member
سلام
من میخوام توی فایل css ام یک سری تگ های عمومی تعریف کنم که این خاصیت های تعر یف شده برای اون تگ روی همه type های اون تگ تاثیر گذار نباشه .
یعنی چی؟
مثلا من میخوام به تگ input با type=text خاصیت width=150px بدم ولی نمیخوام مثلا type=submit یعنی دکمه ها دارای این عرض بشوند. حال باید چه کنم؟
کد زیر در فایل css قرار میدهم :
input{
width: 150px;
}
لطفا اگه کسی میدونه راهنماییشو دریغ نکنه.
در ضمن تگ input یک نمونه از این موارد است، اگه روش کلی در این زمینه وجود داره ، بفرمایید. باتشکر

masima

Member
بسیار عالی. سپاسگزارم.
همونطور که در بالای همون صفحه که آدرس دادید نوشته شده این خاصیت در IE6 و پایین تر ساپورت نمیشه.
ای کاش راهی براش در IE6 بدون استفاده از کلاس و یا css انحصاری برای آون تگوجود داشت.

eAmin

Well-Known Member
بسیار عالی. سپاسگزارم.
همونطور که در بالای همون صفحه که آدرس دادید نوشته شده این خاصیت در IE6 و پایین تر ساپورت نمیشه.
ای کاش راهی براش در IE6 بدون استفاده از کلاس و یا css انحصاری برای آون تگوجود داشت.
ای کاش وجود میداشت!
متاسفانه این مرورگر در سال 2001 ایجاد شده و اون موقع سازنده ی این مرورگر به غیر از استانداردهای خودش به هیچ استانداردی توجه نمیکرد! در حال حاضر استفاده از اون برای هیچکس پیشنهاد نمیشه! اگر من باشم سعی میکنم کاربران رو متقاعد کنم تا مروگرهاشون رو آپدیت کنند. ولی اگر دست شما بسته است، میشه از کدهای 3rd party استفاده کرد که خودتون هم اشاره کردید.
بعضی از پروژه ها مثل selectivizr این امکان رو میدن تا شما بصورت کامل حتی از selector های css3 هم استفاده کنید!

masima

Member
چه جالب نمیدونستم IE سال 2001 متولد شده! پس پیش از اون از چی استفاده میکردن؟ (چون فکر میکنم باید اولین مرورگر باشه)
کدهای 3rd party ؟ چیزی ازش نشنیدم! در موردش جستجو کردم ولی چیزی بدست نیاوردم. یعنی همون ایجاد کلاس و Id برای هر تگ؟ درسته؟ پروژه های جاوا اسکر یپت هم برای من گزینه مناسبی نیست. چون فکر میکنم کمتر مورد استفاده کدنویس ها قرار میگیره!

در مورد تگ input type=file با استفاده از روشی که قبلا اشاره کردین وقتی میخوام بهش عرض بدم مرورگرهای فایرفاکس و اپرا و نت
اسکیپ رفتار متفاوتی دارن . چه باید کرد؟

یک سوال دیگه : چرا مرورگر اپرا هر کاری میکنم دکمه browse همین تگ رو سمت راست میذاره؟ یعنی اصلا dir=rtl براش مفهومی نداره؟

کمک فوری نیاز دارم. اگه کسی میدونه راهنماییم کنه!
با سپاس فراوان

eAmin

Well-Known Member
همونطور که گفتم ورژن 6 این مرورگر!
منظور از کدهای 3rd party کدهایی هست که برنامه نویسهای غیر مرتبط برای حل کردن این کمبودها/باگها و ... بالاخره گاهی اوقات هیچ راهی به غیر از استفاده از JavaScript نیست!

برای حل مشکل مربوط تگ input از نوع file بهتره این وبسایت رو مشاهده کنید.

masima

Member
مرسی دوست عزیز . وبسایتی که معرفی کردید به دردم خورد ولی برای مورد دیگری ! خیلی خوبه یاد گرفتم که به این نوع input type=file میشه ظاهر زیبا داد. سپاسگزارم

جدیدترین ارسال ها

بالا