چه طوری میشه صفحاتی که تویه مرورگر آشغال Ie کش می کنه رو یه کاری کرد که دیگه کش نکنه
desiran Member Nov 29, 2006 #1 چه طوری میشه صفحاتی که تویه مرورگر آشغال Ie کش می کنه رو یه کاری کرد که دیگه کش نکنه
M mosyhey Member Nov 29, 2006 #2 با این کد ها در asp classic صفحه نه کش می شود، نه در هیستوری قرار می گیرد و نه سیو می شود: HTML: <% Response.Expires=-1 Response.ExpiresAbsolute=Now()-2 Response.AddHeader"pragma","no-cache" Response.AddHeader"cache-control","private" Response.CacheControl="No-Store" %>
با این کد ها در asp classic صفحه نه کش می شود، نه در هیستوری قرار می گیرد و نه سیو می شود: HTML: <% Response.Expires=-1 Response.ExpiresAbsolute=Now()-2 Response.AddHeader"pragma","no-cache" Response.AddHeader"cache-control","private" Response.CacheControl="No-Store" %>
M mosyhey Member Dec 1, 2006 #4 در asp کلاسیک بالای هر صفحه این را بگذاری همان طور که گفتم صفحه نه کش می شود، نه در هیستوری قرار می گیرد و نه سیو می شود. برای من که 100% جواب داده است.
در asp کلاسیک بالای هر صفحه این را بگذاری همان طور که گفتم صفحه نه کش می شود، نه در هیستوری قرار می گیرد و نه سیو می شود. برای من که 100% جواب داده است.