چه طوري ميشه اطلاعات رو در ويژوال بيسيك روي فايل ذخيره كرد

1- طوري ميشه اطلاعات رو در ويژوال بيسيك روي فايل ذخيره كرد؟
لطفا مثال كامل بگيد و بفرماييد با چه پسوندي ذخيره ميشه(قابل تغيير هست يا نه).

2- من يه برنامه دارم كه اطلاعات اسم و ناشر و نويسنده و تعداد صفحه رو ميپرسه...
حالا ميخوام اينارو روي فايل ذخيره كنه تا وقتي اسم كتاب رو زدم از فايل بخونه و ساير اطلاعات رو بياره....اين در موضوعات ديگه ي اقلام بازار هم صدق بكنه (مثلا روغن اسم ..كارخانه ..چند كيلويي؟ و غيره ) سوم اينكه قابليت جستجو هم داشته باشه يعني در تكس باكس جستجو اسم غنچه رو كه زدم سريع اطلاعات رو رو ي ليبل بياره و بگه اين روغنه و مال كدوم كارخونه وغيره است

نكته اي كه خيلي مهمه اينه كه وقتي شما ميزنيد كتاب (فقط نويسندش يادتونه) اين بايد ليست تمام كتاب ها رو كه يه نويسنده ي خاص داره و شما قبلا با همين برنامه دادين پيدا كنه و بر اساس حروف الفبا بياره ...اين قسمت خيلي مهمه

شايد استاد اميدك بتونن

در هر صورت نميدونم كه اين ديتا بيسه يانه (آيا صفحه ي اكسلي ميخواد يا نه) اگه ميخواد چيكار كنم اگه نخواد چيكار كنم

واي چه سوالات زيادي---از لطف همگي ممنون

hamed_h

Member
سلام . جوابا كه مي خواين خيلي دارازه . اما اگه واجب هستش بگين تا بنويسم .
اما توضيح مختصر اينكه براي اينجر برنامه ها فقط از پايگاه داده استفاده كنين .
پايگاه داده محاسن زيادي داره . اگه باز در اين مورد هم سوالي دارين بپرسين . اگه بلد بودم حتما جواب مي دم

NextWorld IT

Active Member
سلام شما با هر پسوندي ميتونيد كه يك فايل بسازيد و بعد در اون داده ذخيره كنيد و سپس داده هاي خود را فراخوانيد
بايد از فرمان open استفاده كنيد و بعد اگر خواستيد فقط فايل را بخوانيد از INPUT در اخر عبارت استفاده ميكنيد و براي نوشتن و يا ويرايش فايل از OUTPUT استفاده خواهيد كرد. مثال زير روشن تر است:

کد:
Open  "myFile.txt" For Output As #1
     Print #1, "name", "surename", )
     Print #1, "hamed", "hamedi", )
     Print #1, "Reza", "James", )
Close #1

و حال براي خواندن نيز از:

کد:
Open   "myFile.txt" For Input As #1

استفاده ميكنيد
اميدوارم كمكي كرده باشم

تشكر

آقا اميد وار نباش كه تونستي كمك كرده باشي..
اطمينان داشته باش كه به جامعه برنامه نويسي ايران كمك بسيار بزرگي كردي..و ايران رو از پديده ي فرار مغز ها دور كردي.... :lol:
شوخي كردم...

ممنون از لطفت ..اگه ميشه كتابي در اين مورد معرفي كن..
يا خودت بيشتر توضيح بده كه چطور ميشه خوندش ...ممنون
راستي Crystal Report چي هست؟
ممنون

جدیدترین ارسال ها

بالا