چه زبان برنامه نويسي از همه بهتر وكاربردي تره

bahman22

Member
باسلام
به نظر شما از چه زبان برنامه نويسي براي ساخت نرم افزارهاي گرافيكي استفاده كرد بهتره من شنيدم cيه زبان تحت داسه وكارايي چنداني نداره:green:

the_king

مدیرکل انجمن
باسلام
به نظر شما از چه زبان برنامه نويسي براي ساخت نرم افزارهاي گرافيكي استفاده كرد بهتره من شنيدم cيه زبان تحت داسه وكارايي چنداني نداره:green:

اشتباه به عرض تون رسونده اند، اگه زبان C کارایی نداشت سیستم عامل Unix و بخش عمده ای از هسته Linux
و یا نرم افزار های بزرگی مثل Mathematica و MATLAB رو با C برنامه نویسی نمی کردند. زبان C یک زبان قدیمی یه
و کلا زبان های قدیمی در ابتدا در محیط Console ای مثل DOS اجرا می شدند، اما این مساله ارتباطی با کارایی شون
نداره، باهاشون برنامه های ویژوال هم نوشته میشه. چون ذاتا قابلیت های زبان های ویژوال رو نداره برنامه نویسی
ویژوال با C دشواره اما به هر حال این توانایی رو داره.

از چه لحاظ بهتر؟ از لحاظ سرعت اجرا ++C انتخاب خیلی مناسبی است، طراحی گرافیکی در ++C نسبتا دشوار
است و طراحی محیط برنامه نیاز به زمان زیادی دارد، اما سرعت اجرای بالایی دارد. برای طراحی نرم افزار های
گرافیکی بزرگی مثل فتوشاپ هم از زبان ++C استفاده کرده اند.

اما از لحاظ سرعت در طراحی نرم افزار Visual Basic و #C و Delphi به مراتب از ++C سریعتر هستند، اما سرعت
اجرای نرم افزار شان کند خواهد بود، مخصوصا در مورد #C و Visual Basic که ذاتا زبان های خیلی سریعی نیستند.

رجوع شود به :

قدرت سی پلاس پلاس

سي شارپ يا سي پلاس پلاس؟؟

من می خوام c++ رو حرفه ای شروع کنم ولی با کدوم پلتفرم

پایتون خوبه.سی شارپ خوبه.جاوا هم خوبه بابا واقعا اونقدر ها مهم نیست چه زبونی رو انتخاب کنید !

جدیدترین ارسال ها

بالا