چه جور ميشه از دو كامپيوتر مختلف بدون اينترنت با هم بازي كرد؟

H-assan

Well-Known Member
توی بعضی از بازی ها یک قسمت نتورک داره که می شه هم به اینترنت وصل شده هم دوتا کامپیوتر از طریق خط تلفن به هم وصل شن

amirhomayoun

Active Member
اره مثل فیفا یا medal of honor . میری یه connection مثل همونایی که برا اینترنت میسازی درست میکنی ولی بهش میگی که منتظر باشه یکی بهش وصل شه و یه username و password هم براش درست میکنی .اون طرف بهت زنگ میزنه و با username که درست کردس و بهش گفتی به کامپیوترت وصل میشه.

arsam

New Member
amirhomayoun گفت:
اره مثل فیفا یا medal of honor . میری یه connection مثل همونایی که برا اینترنت میسازی درست میکنی ولی بهش میگی که منتظر باشه یکی بهش وصل شه و یه username و password هم براش درست میکنی .اون طرف بهت زنگ میزنه و با username که درست کردس و بهش گفتی به کامپیوترت وصل میشه.

اگه ميشه بيشتر توضيح بدين ؟ :wink:

<3pehr>

Active Member
amirhomayoun گفت:
مطمپني اينجوريه .
تا اونجا كه من يادمه نيازي به ساخت يوزر و پسورد نبود البته من 2 سال پيش اينكارو كرده بودم و الان زياد يادم نيست ولي فكر كنم يكي dial مي كرد و طرف مقابل هم wait بعد وصل مي شد.

Hamed_jon

Member
بله فكر ميكنم 3پر جان راست ميگه چون تو بازيهاي فيفا كه اينطوريه من تست كردم و انجام شد.

جدیدترین ارسال ها

بالا