چه جوری میتونم این عکس رو در بیارم

سلام من یک عکس بزرگ دارم که یه چیزیزرو از توش در آوردم و بعد یک فایل جدید باز کردم البته از قسمت backgron contents transparent رو انتهاب کردم و بعد با فرمت gif سیو کردم حالا اون عکس رو وقتی تو فش میارم گوشه داره خیلی نا فرم میشه لطفا بگید این عکس رو چه جوری باید در بیارم و سیو کنم که این جوری نشه

HamidSHS

Active Member
>|<
سلام من یک عکس بزرگ دارم که یه چیزیزرو از توش در آوردم و بعد یک فایل جدید باز کردم البته از قسمت backgron contents transparent رو انتهاب کردم و بعد با فرمت gif سیو کردم حالا اون عکس رو وقتی تو فش میارم گوشه داره خیلی نا فرم میشه لطفا بگید این عکس رو چه جوری باید در بیارم و سیو کنم که این جوری نشه

عزيز اولا باد بگم كه شما اون فايلي رو كه جداكردي ، مطمئني چيز اضافي از اون رو باهاش توي فايل جيد نياوردي ؟
يعني نتونسته باشي تصويرتو درست كات بكني
دوما به چه صورت اين تصوير رو شما به صورت Gif سيو كردي ؟
اگر منظورت Save As هست كه بايد بگم اشتباه رفتي .
بايد از قسمت Save For Web اون رو به حالت Gif سيو كني تا حالت Transport خودشو از دست نده !
اميد وارم متوجه شده باشي .
يا علي >|<

آخرین ویرایش:
سلام ببینید این عکس رو من میگم مثلا وقتی تو فلش میارم دورش یه جاهای کوچکی سفید هست. و درست سیو کردم از همون راهی که گفتید رفتم.

پیوست ها

• ghab-zanjir.gif
    ghab-zanjir.gif
    15.9 کیلوبایت · بازدیدها: 6

Mandana

Active Member
شما فایل رو پی اس دی سیو کن.بعدش ببر توی فایر ورک.اونجا با فرمت swf سیو کن.بعد هم با یکی از برنامه هایی که فایل swfرو fla می کنه تبدیل کن به fla.حالا توی فلش باز کن
هم دورش به نسبت بهتر شده هم اینجوری میشه لایه های فتوشاپ رو وارد فلش کرد
اما استایل و ماسک و اینها نباید داشته باشه
موفق باشی

جدیدترین ارسال ها

بالا