چه جوری قسمتی از یک فایل xml رو با جاوا بخونم ؟!

nkhalili

New Member
سلام دوستان !

چه جوری می تونم تگ خاصی از یک فایل xml رو در صفحه نشون بدم ؟! مثلا فرض کنید چند تگ child داریم با یه اسم مشترک ! برای هر تگ، type در نظر میگیریم ! حالا چه جوری میشه گفت تگی که type ش مثلا A هست تو صفحه نشون داده بشه و بقیه نشون داده نشن ؟!

ممنون اگه کمک کنید .. . :rose:

farik

Well-Known Member
با سلام..
دوست عزیز شما باید از DOM استفاده کنین..راستش اینرو من خودم نیاز نبوده تا حالا که تست کنم ولی یک چیزهایی یادمه که مثلا وقتی با ایجکس کوئری میگرفتین..درست عین بدنه که میتونیم بگیم:
کد:
document.getElementsByTagName('tag')
قشنگ میتونستیم باهش خصوصیت ها رو هم چک کنیم..الان دیر وقت..اگه تا فردا کس دیگه ای جواب من رو کامل تر نکرده بود..خودم میرم میگردم کاملش میکنم..:دی
موفق باشید...

nkhalili

New Member
ممنون دوست عزیزم ... من می تونم به value ی tag ها دسترسی پیدا کنم با این دستور:
کد:
var productlabel = intoinformation.getElementsByTagName("product")[0].getAttribute("type");

اما نمی تونم شرطی بذارم که value یی که مورد نظرمه رو تو خروجی نشون بدم !

من می خوام این کارو کنم چون نیاز به مقایسه چندتا محصول با هم رو دارم .. می خوام هر کدوم از محصولاتم یه checkbox داشته باشن و هر چندتا که تیک خوردن توی یه صفحه ی دیگه، مشخصاتشون با هم مقایسه بشه ...

گیر کردم بد ... ;(

یه چیز دیگه .. کد آماده ای برای این کار وجود داره ؟!

farik

Well-Known Member
با سلام
خوب شما با if چه مشکلی دارینن.مخواین شرط بزارین اونم این کا رو میکنه..
در ضمن کد اماده هم من ندیدم به جز تو یه جزوه اموزش ایجکس که ظاهرا ماله پایان نامه یک دانشجو بود...درش یک قسمت کد یک اتوکامپلیت رو مینوشت که با xml داده ها رو سند و رسیو میکرد..متاسفاهنه چون هاردم به هم ریخته هست و این کتابش هم ماله 2-3 پیشه...فکر کنم باید بگردین و تو نت پیداش کنین..
موفق باشید..

eAmin

Well-Known Member
من می خوام این کارو کنم چون نیاز به مقایسه چندتا محصول با هم رو دارم .. می خوام هر کدوم از محصولاتم یه checkbox داشته باشن و هر چندتا که تیک خوردن توی یه صفحه ی دیگه، مشخصاتشون با هم مقایسه بشه ...
سلام
شما ساختار فایل xml تون رو قرار بدید تا بهتر بشه راهنمایی کرد.
در صورت کلی برای پیمایش node های داخل یک تگ xml میتونید با استفاده از یک حلقه اینکار رو انجام بدید و با استفاده از شرط عملیات مقایسه رو انجام بدید.
کد:
var productlabel = intoinformation.getElementsByTagName("product");

for (var i = 0; i < productlabel.length; i++) {
    var label = productlabel[i];
    if (label.getAttribute("type") == 'input') // ...
}

جدیدترین ارسال ها

بالا