چه بر سر آفاق هاستینگ آمده؟

BBIR

New Member
سلام
کسی می دونه چه بر سر AfaghHosting.net امده؟
یکی از سرورهای آفاق هاستینگ 12-13 روزه که مشکل جدی پیدا کرده که یوزرها اصلا غیرفعال شدن(از دیگر سرور ها خبری ندارم!)
الان دقیقا 10 روزه که به تیک ها ، ایمیل ها و حتی در یاهو هم هیچ جوابی داده نمیدن
با توجه به اینکه الان 10 روز هیچ جوابی ندادن و هاستینگ ها اکثرا پشتیبانی 24 ساعته دارن گفتم حتما اتفاقی افتاده که از شما دوستان بپرسم شاید مطلع باشید
اگر شما دوستان و همکاران آفاق هاستینگ چیزی در این مورد می دانید لطفا اطلاع دهید

sasiran

Member
سلام

یعنی یوزرنیم و پسورد را که میزنی وارد کنترل پنل سایت ( مثلا سی پنل ) نمیشه و در ضمن خطایی هم نمیده ؟
یا مشکل به صورت دیگری میباشد ؟

به هر حال امیدوارم مشکل شما هر چی زودتر حل بشه

BBIR

New Member
تماس تلفنی نتیجه نداده؟
نه شماره ای برای پشتیبانی اصلا از آفاق هاستینگ ندیدم

سلام

یعنی یوزرنیم و پسورد را که میزنی وارد کنترل پنل سایت ( مثلا سی پنل ) نمیشه و در ضمن خطایی هم نمیده ؟
یا مشکل به صورت دیگری میباشد ؟

به هر حال امیدوارم مشکل شما هر چی زودتر حل بشه

سلام
بله همینطوره...اصلا وارد پنل نمیشه
حتی چند روز پیش قسمت ریستور پسورد فعال بود وقتی یوزر هاست را می زدم اصلا یوزر را نمی شناخت !
من بارها دیده و شنیده بودم در مورد هاستینگ های ایرانی! ولی فکر نمی کردم یک هاستینگ می تونه اینقدر پشتیبانی قوی داشته باشه! که 11-12 روز اصلا جواب نده

mogtabaa

New Member
سلام
کسی می دونه چه بر سر AfaghHosting.net امده؟
یکی از سرورهای آفاق هاستینگ 12-13 روزه که مشکل جدی پیدا کرده که یوزرها اصلا غیرفعال شدن(از دیگر سرور ها خبری ندارم!)

اینو امتحان کن

راستی به محیط فروم اونا برو
--------------------------------------------------------------------------------
http://forum.afaghhosting.info/showthread.php?p=5953
--------------------------------------------------------------------------------
خط اختصاصی sms برای ارتباط با آفاق هاستینگ

با سلام خدمت کاربران عزیز.
خدمتی جدید از آفاق هاستینگ برای پشتیبانی هرچه بهتر و سریعتر کاربران عزیز.

خط اختصاصی SMS یا پیام کوتاه برای ارتباط با آفاق هاستینگ افتتاح شد... .

از این پس تمام کاربران و مشتریان میتوانند بدون نیاز اتصال به اینترنت با ارسال پیام کوتاه به شماره آفاق هاستینگ, با بخش های:

30009900000098
مدیریت
فروش
پشتیبانی

ارتباط بر قرار کنند.

-----------------------------------------------------------
من اینو فقط پیدا کردم

درست و غلطش رو باید خودت امتحان کنی

موفق باشی

جدیدترین ارسال ها

بالا