چه برنامه اي

GMOND

New Member
دوستان برنامه اي مي خواهم براي ساختن فايل هاي فلش (انيميشن). به نظر شما چه برنامه اي خوب هست؟
لطفا با دليل ذكر كنيد. در ضمن فلش هايي كه مي خواستم درست كنم براي انيميشن سازي هست نه براي اينكه در وب قرار دهم. حال شما چه برنامه اي را پيشنهاد مي كنيد؟
تشكر!

tafrehzan

Member
خود برنامه فلش از همه بهتره البته اگر سه بعدی میخوای باید پلاگین هم نصب کنی

GMOND

New Member
سلام،

منظورتون flash MX هست؟
تازه ميشه بفرماييد نسبت به اين همه برنامه چه قابليت هايي داره؟

tafrehzan

Member
نسبت به تمامی برنامه ها بهتره چون اولا کنترل کامل روی تمامی قسمتهاش داری و اینکه میتونی با استفاده از اکشن اسکریپت ها تمامی احتیاجات خود را رفع کنی
دوما اینکه برنامه های جانبی کنترل کامل روی اجزای آن ندارید و مثلا نمیتونین یه فایل رو به چند حجم مختلف در بیارین البته من نمیگم استفاده از اینها کار بدیه هر کدوم قابلیت های خاص خودشونو دارن ولی من خودم Flash Mx رو ترجیح میدم فلش 9 هم که برای وب خوب نسیت کسی دانلود نمیکنه واسه همین هم زیاد تو بوس نیست
اگر میخوای انیمیشن بسازی چند تا نکته میگم
تمامی کاراکترهایی که تو فلش استفاده میکنی بصورت سیمبل استفاده کن و سعی کن جزئیات را در آن رعایت کنی برای ساختن بنر و ... از عکسهای با ظرفیت پایین استفاده کن ( اگر بتونی gif کنی بهتره )
از برنامه های sound editor برای کم کردن حجم صدا استفاده کن و صداهایی رو انتخاب کن که در حجم پایین نامفهوم نباشند

اگر کمک هم خواستی ما در خدمتیم اگراستقبال بروبچ زیاد باشه نحوه آموزش حرکت دوربین در فلش رو مینویسم موفق باشید

GMOND

New Member
سلام,

خوب هستید عزیز؟
اولا از راهنمایی ات تشکر. همونطور که گفتم قصد من فقط ساخت انیمیشن است . و نمی خواهم در وب استفاده کنم. فقط برای فهم بعضی مطالب می خواهم فلش بسازم.

خوب بنده کتاب فلش ام ایکس را خریدم و خیلی مختصر کار کردم. اما از آنجایی که من با برنامه های شرکت adobe اصلا حال نمی کنم , بنا براین ترجیح می دهم بکه با برنامه های دیگری کار کنم.
مثلا شما فتوشاپ که یکی از معروف ترین برنامه های این شرکت است رو در نظر بگیر , این برنامه در مقابل کورل اتو پینت خیلی ضعیف تر هست . یادم می آید یه فایل که با کورل اتو پینت یه ماسک روش گذاشتم 20 ثانیه طول کشید در حالی که همین کار را وقتی با فتوشاپ کردم 6 دقیقه طول کشید. (لازم به ذکر است که برنامه ی کورل اتو پینت هم مثل فتوشاپ به صورت بیت نگاشت کار میکنه)

خوب حالا به نظر شما آیا نظر من درست است یا حدسی که در باره ی نرم افزار فلش ام ایکس می زنم درست است؟؟؟

نظرت راجب سوئیش چیه؟ در ضمن برنامه ای میشناسی که قابلین وارد کردن فایل های کورل دراو را داشته باشه؟

بازم تشکر از کمک هایت.

tafrehzan

Member
نرم افزار های این شرکت بصورت تخصصی و کاربردی میباشند من با برنامه کورل اتوپینت کارنکردم دراولین فرصت یه نگاه بهش میندازم ولی کلا فتو شاپ نرم افزاریاست که بصورت حرفه ای پذیرفته شده البته هر برنامه ای ضعف هایی هم داره و لی به نسبت باید دید برنامه فلش مخصوصا MX با این سبک فرق میکنه چون در اصل برای شرکت ماکرو مدیا است و نه ادوب الان که ادوب این شرکت رو خریده محصولات به نامش شده اگر با فلش کارکرده باشید با تغییر سبک منوها برخورد کردید که با سیستم ادوب فرق میکنه درمورد کورل شما میخواهید مستقیم فایل رو وارد کنید ؟ البته شما میتونین یاهمین برنامه عکس مورد نظر رو به یکی از فرمت های رایج فلش دربیارین و ازاون استفاده کنین
درمورد سوئیش کلا برنامه خوبی هست و بیشتر هم برای ساخت انیمیشن هایی استفاده میشه که بصورت آماده در آن وجود داره و کم هم نیستند ولی بنظر من اگرمیخوای شروع کنی از همین فلش شروع کن چون اگر اینو یادبگیری به اونااحتیاج پیدا نمیکنی ( البته دراین قسمت نظرات متفاوت است )
من فلش رو ترجیح میدم
در مورد وارد کردن مستقیم مورل هم اینو میدونم که یه پلاگین برای فتوشاپ هست که مستقیم به فلش خروجی میده ولی اینکه تو کورلش هم هست نمیدونم ( احتمالداره که باشه ) اسمش PSD to FLA هست
موفق باشید

GMOND

New Member
سلام جناب tafrehzan

حقيقتن نمي دونستم كه قبلا فلش ام ايكس براي ماكرومديا بوده (يعني به اين نكته ي تابلو دقت نكرده بودم)

راستي نرم افزار سوئيش نسبت به ام ايكس چه كاستي هايي داره؟
در ضمن ، من اصلا در مورد زبان برنامه نويسي فلش ام ايكس اطلاعاتي ندارم ( اكشن اسكريپت) اگه ممكن هست يه زره توضيح دي اين زمينه هم بفرمائيد.
آيا براي ساخت انيميشن حتما بايد برنامه نويسي كرد؟
مثلا اگه بخواهيم يه آدم درست كنيم كه در صفحه حركت كنه ، بايد از برنامه نويسي استفاده كنيم؟

تشكر.

جدیدترین ارسال ها

بالا